Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sporo fotorelacji z Pagu w tym roku znalazło się na forum. Byłem też i ja na tej wyspie kilka dni. Stacjonowaliśmy w małej miejscowości Mandre. Był to drugi tydzień września, temperatura codziennie w okolicach 33 stopni a ludzi było tak mało, jakby to był już październik.
Wrzucam kilka fotek, może komuś się spodobają i przypomną beztroskie chwile odpoczynku .
No i kolejna porcja Pagu Niektóre ujęcia to jakbyś mi zdjęcia "podwędził"
Wyspa jest tak bardzo fotogeniczna, że można ją oglądać bez końca.
Czekamy zatem na więcej, więcej, więcej zdjęć Może masz coś ciekawego z (też naszego) Mandre? a jeszcze lepiej byłoby z Girenicy!
Z Mandre coś się znajdzie, ale wszystko w swoim czasie. Cały czas na bieżąco zdjęcia obrabiam, bo szczerze powiedziawszy po powrocie z urlopu jeszcze nie miałem kiedy.