P.S.
Jakby ktos chcial to moge dac namiar na hodowle malzy w okolicach Trogiru.
.png)
.png)
kamil1929 napisał(a):Jedziesz na punkt widokowy i na dół w strone Novalji...po ok 5-6 km po lewej stronie jest tablica lukar project-taka niebieska z muszelkąi przed nią w dół...1km droga po ostrych kamieniach,ale plaża mniamniuśna
polecam
.png)
kamil1929 napisał(a):Jedziesz na punkt widokowy i na dół w strone Novalji...po ok 5-6 km po lewej stronie jest tablica lukar project-taka niebieska z muszelkąi przed nią w dół...1km droga po ostrych kamieniach,ale plaża mniamniuśna
polecam
.png)
eRBe napisał(a):Czy ktos napotkal gdzies na Pagu hodowle muli? Generalnie chodzi o to, zeby kupic swieze mule prosto z morza, warzywka na targowisku i zajadac sie pysznosciami w apartamencieEwentualnie powiedzcie mi czy widzial ktos jakis sklep z owocami morza albo targowisko, gdzie mozna kupic swieze malze, bo nie wiem czy mam brac garnek ze soba
P.S.
Jakby ktos chcial to moge dac namiar na hodowle malzy w okolicach Trogiru.
.png)
bolosu napisał(a):To jest hodowla pereł więc tam nie ciśnij bo to jest bez sensu.
bolosu napisał(a):Polecam zatoke w simuni...
Luis napisał(a):Hej, to ja chcę i będę wdzięczny jak podasz mi namiary w okolicach Trogiru. Pozdrawiam
.png)
eRBe napisał(a):bolosu napisał(a):To jest hodowla pereł więc tam nie ciśnij bo to jest bez sensu.
O tym juz czytalem gdzies na forum zanim zadalem pytanie. Nawet pomyslalem, ze jak sa perly to beda i malzeAle znalazlem to na GE i to chyba wlasnie nie jest to.
bolosu napisał(a):Polecam zatoke w simuni...
I to jest konkret. Wielkie dziekiWybiore sie tam w ktorys dzien urlopu i obadam co i jak. Najwazniejsze, ze mam brac garnek, bo jest szansa na swieze mule
![]()
Luis napisał(a):Hej, to ja chcę i będę wdzięczny jak podasz mi namiary w okolicach Trogiru. Pozdrawiam
Prosze bardzo. Ja sie tam zaopatrywalem. 43 30'54.36N 16 09'26.24''E http://www.panoramio.com/photo/29074773 Mam nadzieje, ze taki namiar wystarczy. Jesli nie to wytlumacze lopatologicznie. Smacznego
.png)
bolosu napisał(a):kamil1929 napisał(a):Jedziesz na punkt widokowy i na dół w strone Novalji...po ok 5-6 km po lewej stronie jest tablica lukar project-taka niebieska z muszelkąi przed nią w dół...1km droga po ostrych kamieniach,ale plaża mniamniuśna
polecam
To jest hodowla pereł więc tam nie ciśnij bo to jest bez sensu.
Polecam zatoke w simuni - ale z rana koło 7 - tam jest ribarica i możesz kupic mule, a jak w samym pagu chcesz kupic to też - zaraz koło tego dużego supermarketu i stois z warzywami jest jeden sklep z rybkami i tam tez kupisz, najwazniejsze jest to żeby wstac wcześnie bo wtedy wyhaczysz najświeższe sztuki z porannego połowu.
.png)
kamil1929 napisał(a):bolosu napisał(a):kamil1929 napisał(a):Jedziesz na punkt widokowy i na dół w strone Novalji...po ok 5-6 km po lewej stronie jest tablica lukar project-taka niebieska z muszelkąi przed nią w dół...1km droga po ostrych kamieniach,ale plaża mniamniuśna
polecam
.png)
.png)
eRBe napisał(a):Kg ponoc kosztuje ok 50 kun a w knajpach widzialem po 70 za porcje - a porcja to jakies 10-15 szt, wiec dla mnie to moze podwieczorek a nie kolacja, bo sam potrafie 1,5 kg zjesc