Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oznakowania aut - informacja podróżna na autach.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 30.07.2009 06:26

Ja też wyjeżdżam jutro tj. 31 ok 16-17 z Katowic trasa przez Czechy, Słowację, Węgry... itd. do Podacy.
Ledd1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ledd1 » 30.07.2009 09:45

Jadę granatowym VW Sharan na jastrzębskich tabulach.
Lewy dolny róg tylnej szyby oznaczam opisem: CHORWACJA - SPLIT.
Jak wspomniałem wyjazd z Jastrzębia rozpoczynam w granicach godz. 18.
Mętlik? A kto jako nowicjusz go nie ma. To też mój pierwszy raz.
Od tygodnia czytałem to forum i skupiłem się na planowaniu trasy przez Słowację w stronę Mureck z ominięciem autostrady słoweńskiej.
Od wczoraj ekipa proponuje trasę przez Węgry. 8O Już mi się wsio pomieszało. Papierów kupa z wydrukami tras, navi z opisami drogi i wciąż dylemat - jak.
Postanowiłem że wjeżdżając na teren Słowacji zatrzymuję się na pierwszym dużym parkingu ze stacją benzynową i ustalam na 100% gdzie i którędy. Jeżeli ktoś zobaczy mnie na parkingu - zapraszam na większą naradę.
A tak gdyby co to 696 036 330.
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 30.07.2009 10:53

Ledd1 napisał(a):Jadę granatowym VW Sharan na jastrzębskich tabulach.
Lewy dolny róg tylnej szyby oznaczam opisem: CHORWACJA - SPLIT.
Jak wspomniałem wyjazd z Jastrzębia rozpoczynam w granicach godz. 18.
Mętlik? A kto jako nowicjusz go nie ma. To też mój pierwszy raz.
Od tygodnia czytałem to forum i skupiłem się na planowaniu trasy przez Słowację w stronę Mureck z ominięciem autostrady słoweńskiej.
Od wczoraj ekipa proponuje trasę przez Węgry. 8O Już mi się wsio pomieszało. Papierów kupa z wydrukami tras, navi z opisami drogi i wciąż dylemat - jak.
Postanowiłem że wjeżdżając na teren Słowacji zatrzymuję się na pierwszym dużym parkingu ze stacją benzynową i ustalam na 100% gdzie i którędy. Jeżeli ktoś zobaczy mnie na parkingu - zapraszam na większą naradę.
A tak gdyby co to 696 036 330.

Prawdopodobnie jedziesz na Cieszyn, ja będę w Cieszynie myślę że ok. 18 najpóźniej 19, jak byś był o tym czasie powiedzmy na ostatnim Orlenie przed granicą to możesz do nas dołączyć jedziemy na 3 auta z CB no i jedziemy bez noclegu. Kierujemy się na Split Makarską. Jak co to odezwij się dziś na GG 3909909.
piotr62
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr62 » 02.08.2009 18:28

W tym roku jadąc z naklejką CRO spotkałem "aż" dwóch naszych (właściwie nasze). Raz jadąc tam w hotelu Istvan na Węgrzech, drugi raz dzisiaj, tu w Traiskirchen.
P.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Oznakowania aut - informacja podróżna na autach. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone