dids76 napisał(a):Zgodnie z przepisami, w Austrii na szybie powinna się znajdować tylko jedna, aktualna winieta. Może sie nikt nie przyczepić, ale dla świętego spokoju zawsze mam przyklejoną tylko jedną
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Zgodnie z przepisami, w Austrii na szybie powinna się znajdować tylko jedna, aktualna winieta. Może sie nikt nie przyczepić, ale dla świętego spokoju zawsze mam przyklejoną tylko jedną
Czesi i Austriacy mają to w ich PRD. W Czechach mandat za to jest zdaje się 2000 Kč. Na szybie ma być tylko aktualna winieta.
Raz widziałem agenta, który mial dwa rzędy winiet, za trzy lata wstecz
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):
dids76 napisał(a):
Zgodnie z przepisami, w Austrii na szybie powinna się znajdować tylko jedna, aktualna winieta. Może sie nikt nie przyczepić, ale dla świętego spokoju zawsze mam przyklejoną tylko jedną
Czesi i Austriacy mają to w ich PRD. W Czechach mandat za to jest zdaje się 2000 Kč. Na szybie ma być tylko aktualna winieta.
Raz widziałem agenta, który mial dwa rzędy winiet, za trzy lata wstecz
A co jeśli kupujesz 2 winiety 10cio dniowe??? Tej drugiej nie możesz od razu przykleić???
.png)
Jurek89 napisał(a):Winiety kupiłem na tolltickets więc są już w domu czekają na wyjazd. Ale odnośnie winiet bo mam 2x 10 dni na Austrię i widzę że napisałeś żeby nakleić tylko jedną, nie może być naklejonych 2 od razu ?
.png)
anlama napisał(a):Jak je zrywacie na szybko ??? Macie sprawdzony sposób??
anlama napisał(a):A co jeśli kupujesz 2 winiety 10cio dniowe??? Tej drugiej nie możesz od razu przykleić???
dids76 napisał(a):szaki17 napisał(a):A Pb po ile mają przy granicy ??
Dzisiaj 4,59zł
Jakieś 500m dalej budują stację Moya (praktycznie już gotowa), wygląda na stację bezobsługową. Jutro może się zatrzymam i sprawdzę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi