.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Zawsze to ok 20 litrów paliwaA tunel super
Ale najlepszy jest jednak widok jak sie z niego wyjedzie... I pomyśleć , że nasza Bożenka zrezygnowała z Dingača przez ten tunel
:) Żeby wiedziała , że można przez Trstenic...
Danka napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Zawsze to ok 20 litrów paliwaA tunel super
Ale najlepszy jest jednak widok jak sie z niego wyjedzie... I pomyśleć , że nasza Bożenka zrezygnowała z Dingača przez ten tunel
no to trza ją było uświadomić, albo powiedzieć , że jest opcja zostania przed tunelem w winiarni
.png)
peligrosa napisał(a):MWN napisał(a):Acha i warto pojechać do Loviste na końcu Peljesaca.
Loviste jest w planiea swoją drogą, jest tam jakaś miła plaża? Kamienista chyba, tak?
.png)
krzysiek1956 napisał(a):XRAFI
Z tego co piszesz, będziemy w jednym terminie 13.09-20.09 w Orebiczu. samochodzik okleiłeś kwaterę wybrałeś?
Też czytałem opisy INES,relacje MWN,SAŁAWKA WOCIALA,TOUDEE,DANKI,BUBERA i wielu innych których nie wymieniłem.
Oglądałem ich fantastycznezdjęcia.Oczywiście z wielu rad zamierzam skorzystać.Jak się spotkamy to na górkę ,960 npm razem się wybierzemy jak nie dasz rady to na piwko,![]()
![]()
![]()
nara
Za radą INES kwaterę znajdę ,jak zajadę.
.png)
.png)
Gregory napisał(a):peligrosa napisał(a):MWN napisał(a):Acha i warto pojechać do Loviste na końcu Peljesaca.
Loviste jest w planiea swoją drogą, jest tam jakaś miła plaża? Kamienista chyba, tak?
Plaża kamienista w zatoczce, szczerze mówiąc mnie nie zachwyciła, ale to kwestia gustu.
![]()
Pozdr
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Danka napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Zawsze to ok 20 litrów paliwaA tunel super
no to trza ją było uświadomić, albo powiedzieć , że jest opcja zostania przed tunelem w winiarni
U Indjana można sie zasiedzieć
Tylko, że my wtedy jeszcze sie nie znaliśmyBożenka opowiedziała nam to kiedyś na grillu u niej w ogrodzie
Pozdrav.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne