Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebić ktoś pomoże?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2010 19:15

Dobrze, że ja mam już zamówione... 8)
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 30.10.2010 22:04

O kurcze, jaki ładny asfat... nie dane mi było w tym sezonie zaliczyć nowej nawierzchni...ale remont drogi trwał ( początek lipca). mimo dobrej :wink: drogi nie warto się tam pchać!!!! Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2010 22:18

Maciejka napisał(a):O kurcze, jaki ładny asfat... nie dane mi było w tym sezonie zaliczyć nowej nawierzchni...ale remont drogi trwał ( początek lipca). mimo dobrej :wink: drogi nie warto się tam pchać!!!! Pozdrawiam

Popieram 8)
DarioG
Croentuzjasta
orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 03.11.2010 22:16

Jest takie osiedle Orebica - Mokalo, byłem tam 2 lata temu. To najładniejsza plaża w Cro na jakiej byłem z moich 5 podróży. Żwirkowa plaża zamknięta z dwóch stron knajpkami - cudeńko. Ze względu na dzieciaczki wybieram się zawsze w szczycie sezonu i nie jest źle z obłożeniem, można spokojnie swój kocyk rozłożyć. Pytanie tylko czy lubisz takie dziury .... Pozdrawiam
RAV28
Globtroter
Re: orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) RAV28 » 03.11.2010 23:48

DarioG napisał(a):Jest takie osiedle Orebica - Mokalo, byłem tam 2 lata temu. To najładniejsza plaża w Cro na jakiej byłem z moich 5 podróży. Żwirkowa plaża zamknięta z dwóch stron knajpkami - cudeńko. Ze względu na dzieciaczki wybieram się zawsze w szczycie sezonu i nie jest źle z obłożeniem, można spokojnie swój kocyk rozłożyć. Pytanie tylko czy lubisz takie dziury .... Pozdrawiam

Witam,
od dawna poszukuję namiarów na apartament (2+2 i 2+1) właśnie nad tą plażą, na cro.pl są namiary na domek położony powyżej tej plaży, nam jednak marzy domek nad samym morzem (widać takie na zdjęciu satelitarnym). Jeżeli masz namiary (lub ktoś na tym forum) na taki domek/apartament to bardzo proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

A do założyciela tematu: polecam Brelę w jej spokojnej części, co prawda mieszkałem kawałek dalej ale ta lokalizacja bardzo nam się podobała - w miarę spokojna zatoczka , 2 knajpki i do cywilizacji spacerkiem, promenadą też można dojść. np: http://www.jakirusa.com/
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Orebić ktoś pomoże? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone