Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebić ktoś pomoże?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 26.10.2010 15:50

Aż takiego ostrego wypizdowa to może nie lubie, ale z pewnością zgiełk trochę mnie męczy. Już mam mętlik w głowie, ale dzięki Wam drodzy forumowicze Orebić napewno sobie odpuszczę. Teraz w dumam nad: Pisak, Brela, Nemira, Lokva Rogoźnica, nie koniecznie w takiej kolejności. Dzięki za fotki, masz może linka do tej kwatery? pozdrawiam serdecznie
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 26.10.2010 18:27

Byliśmy w tym roku w Ruskamen (Lokva Rogoznica). Większe zadupie niż Pisak, jednak dla nas atmosfera super i widoki przecudowne. Tego szukaliśmy.

Apartament Nives wynajęliśmy poprzez agencję reklamującą się na stronie głównej cro.pl

http://www.chorwacja-a1.pl/

Jeżeli masz więcej pytań proszę o info.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 26.10.2010 18:37

mkm napisał(a):Twoje oczekiwania może zaspokoić tylko Dingac - Borak :D

Weź jeszcze na poważnie tą propozycję bo warto :!:
Obrazek

Lub bliskie memu sercu Podobuće

Obrazek

Obrazek

Na 1 lub 2 fotce jest zawarta 1/3 całego Podobuća.
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 26.10.2010 21:58

Torac napisał(a):
mkm napisał(a):Twoje oczekiwania może zaspokoić tylko Dingac - Borak :D

Weź jeszcze na poważnie tą propozycję bo warto :!:
Obrazek

Torac , to przecież moja zeszłoroczna plaża :D

Ale Twoje - też bajeczne 8O 8O
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 26.10.2010 22:14

z borćańskich to ta bardziej przypadła mi do gustu:
Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.10.2010 06:30

Chyba z borkowych... :)
A tak w ogóle to tam jest beznadziejnie... 8)
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 27.10.2010 11:32

Torac napisał(a):z borćańskich to ta bardziej przypadła mi do gustu:
Obrazek

Rzeczywiście jest ona piękna

Obrazek

ale potrafi też być taka :evil:

Obrazek

A na tej zdecydowanie mniej ludzi

Obrazek
WojteC5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojteC5 » 27.10.2010 12:35

Bocian napisał(a):A tak w ogóle to tam jest beznadziejnie... 8)

Zgadzam się - beznadzieja, jedzie się przez jakiś wąski ciemny tunel, droga stroma i wąska, niebezpieczna, rakiji nie uświadczysz, wina w ogóle nie ma, chyba nawet go tam nie robią, do sklepu daleko a knajpy marne. Stanowczo nie polecam :roll:

Może się zniechęci ... bo w tym roku ludzie się juz na na plaży nie mieścili :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.10.2010 12:45

WojteC5 napisał(a):Może się zniechęci ... bo w tym roku ludzie się juz na na plaży nie mieścili :D

Łóżka piętrowe się ustawi...
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 28.10.2010 16:15

Dromader napisał(a):Byliśmy w tym roku w Ruskamen (Lokva Rogoznica). Większe zadupie niż Pisak, jednak dla nas atmosfera super i widoki przecudowne. Tego szukaliśmy.

Apartament Nives wynajęliśmy poprzez agencję reklamującą się na stronie głównej cro.pl

Witaj Dromader.
Powiedz mi jak możesz coś więcej o Lokvie. Chodzi mi o to czy jest tam sklep, czy jest może jakiś supermarket, ile jkest knajpek, czy jest jakaś pizzeria, jak daleko do targu rybnego, no i oczywiście jak z rakijką winkiem (własny wyrób), czy plaża ma dalekie zejście czy raczej od razu głębia (po ilu metrach zakrywa maluch o wzroście 1,50) no i ile jest plaż ewentualnie jakiś zatoczek z których można korzystać. Wiem że pytania raczej lakoniczne, ale jak to mówią diabeł tkwi w szczególach. Aha i jeszcze jakbyś przesłałą link bezpośrednio do waszej kwatery. Pozdrawiam
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 28.10.2010 20:40

Dromader napisał(a):Byliśmy w tym roku w Ruskamen (Lokva Rogoznica). Większe zadupie niż Pisak, jednak dla nas atmosfera super i widoki przecudowne. Tego szukaliśmy.

Znalazłem apartamencik wygląda OK. Powiedz jak gospodarze w porządku? I jaka odległość od głównej drogi?
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 29.10.2010 12:24

Gospodarze OK, Bardzo sympatyczni, gościnni i pomocni. W żaden sposób nie "przeszkadzają" w wypoczynku.
Dom jest dosłownie 15 - 20 m od morza, a więc co za tym idzie, zejście z Jadranki to ok. 150 schodów :devil: Niestety taki charakter wybrzeża i coś za coś, albo się lata do samochodu, albo do morza :)
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 29.10.2010 20:53

Kochani gdzie jest ten Dingać-Borak. Ja tam znam tylko wina z Dingaca.
Może ktoś polecić jakąś spokojną mieścinkę w okolicy Orebića, albo za Dubrownikiem w stronę Czarnogóry, jakieś apartamenty dla 3-osobowej rodzinki. Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2010 18:37

orfik11 napisał(a):Kochani gdzie jest ten Dingać-Borak. Ja tam znam tylko wina z Dingaca.
Może ktoś polecić jakąś spokojną mieścinkę w okolicy Orebića, albo za Dubrownikiem w stronę Czarnogóry, jakieś apartamenty dla 3-osobowej rodzinki. Pozdrawiam

Za tunelem Dingač. W Potomje w lewo.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.10.2010 19:12

Niech się orfik przejedzie po nowym asfalcie ...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Orebić ktoś pomoże? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone