Naklejenie w innym miejscu może nie skończy się karą, ale może spowodować zatrzymanie do kontroli czyli stracony czas a dodatkowo zawsze policja się może do czegoś przyczepić
.png)
.png)
piekarz napisał(a):Masz racje, instrukcja jest bardzo czytelna( obrazkowa) gdzie naklejać winiety.
Naklejenie w innym miejscu może nie skończy się karą, ale może spowodować zatrzymanie do kontroli czyli stracony czas a dodatkowo zawsze policja się może do czegoś przyczepić
.png)

.png)
.png)
.png)
qbat napisał(a):W tym roku zdecydowałem się jechać przez Czechy-Austrię-Słowenię (poprzednio jeździłem przez Węgry). Lubie mieć święty spokój i zwykle kupuje winietki przed podróżą przez internet.
Czy kupował ktoś z Was winietkę słoweńską za pośrednictwem tolltickets.com ? Czy ja coś źle klikam czy do słoweńskiej nie można podać daty początkowej (do pozostałych mogę podać)? Nie chce mi się bawić w te objazdy, chce jak najszybciej przejechać trasę, planuję jechać w nocy, nie specjalnie uśmiecha mi się szukanie po nocach winietek na stacjach itp.
Ktoś coś poradzi z tym tolltickets? PZMot strasznie zdziera
.png)
Michał233 napisał(a):A ja to zawsze kupuje winiety na granicy polsko-czeskiej i w sumie mi to wychodzi tanio.
.png)
paulr napisał(a):Na ticket Słowieńską kup 2szt po 15E na to samo wyjdzie tylko jedną na przyjazd, a 2 na wyjazd, winietki jak zaznaczysz ze wysyłka najbliższego dnia roboczego to dostaniesz po około 4-5 dniach:)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi