Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Gornji - Villa Curkovic

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaz32420
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaz32420 » 17.07.2012 19:04

zawsze mozna troszke w bok isc i znalec taka plaze obok platmego parkingu[/url]
ania_arek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania_arek » 18.07.2012 08:35

...dzieki za pomocne informacje...
kasiunia126
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiunia126 » 20.08.2012 11:49

Witam, i jak udał się pobyt na Ciovo w willi Curkovic?? Prawdopodobnie też tam będę za tydzień i jestem ciekawa co i jak.
kaz32420
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaz32420 » 03.10.2012 17:28

witam myslalem ze kolega cos napisze od siebie co i jak bylo na Ciovo
sandrzej1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandrzej1 » 09.11.2012 18:42

Witam ! Ja w tym roku byłem na Ciovo w Willi FILIP na ul. Gospino. Byliśmy w 4 rodziny. Mogę polecić te apartamenty - super warunki cena też chyba niezła bo 70 euro za dobę.
Do plaży nie było daleko bo z górki jakieś 100 m. .... gorzej z powrotem .. ale chyba trochę przesadzam bo nie był żle. Samych plaz jw tej okolicy jest kilka. My chodziliśmy na ta chyba największą z kamykami na pierwszych 5m , barem na plaży i prysznicem. Naprawdę nie było na co narzekać. Wsoaniła woda, czysta, przeroczysta i ...te widoki!!!! Jeśli chodzi o .. "mityczny" trudny wyjazd z Ciovo, to ja bym to radził włożyć między bajki !!!
Robiliśmy sobi co 2 dzień wycieczki samochodem i ani razu przy wyjeżdzie ani wjeżdzie na wyspę nie stałem dłużej niz parę minut ( a byłem od 7 do 16 lipca br). W czasie pobytu na Ciovo zwiedziliśmy: Park wodospady KRKA, Primosten, Szibenik, Miedżugorje , wodospady Kravica i Mostar w Bosni oraz Dubrovnik oraz pare miejscowości po drodzę na Riwierze Makarskiej. Było Super. Jeżeli chodzi o odwiedzanie Trogiru z Ciovo to polecam tksówki wodne z portu na plazy Copacabana. Nie drogo a kursują do północy!!! Jeżeli ktoś jest zainteresowany innymi informacjami prosze na priva adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tolek1
Odkrywca
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) tolek1 » 05.01.2013 19:07

ania_arek napisał(a):....dziekuje za podpowiedzi...jeszcze miesiac z kawalkiem i ruszamy... :D

Planuję pobyt w Villi Curkowvic. Czy mogę prosić Cię o Twoją ocenę? Bardzo mi zależy. Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rudjag
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudjag » 01.08.2013 10:01

Właśnie wróciliśmy z wakacji na Ciovo. Noclegi zamówione wcześniej. Zajmowaliśmy apartament 3 os. w willi Curkovic. Właściciele dyskretni, mili. Apartament mały, ale za to taras spory, z pięknym widokiem na zatokę. Pościel pachnąca, dwie zmiany obrusów i ścierek , pełne wyposażenie kuchni.Jedyny minus, to brak klimatyzacji, są okiennice. Komary nieliczne, ale właściciele zadbali o raidy do wtyczek.Godne polecenia. Zatoka Uvala Mavarczica czysta z nielicznymi jeżowcami, sporo małych dzikich plażyczek. :mrgreen:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Okrug Gornji - Villa Curkovic - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone