Po wyświetleniu mapki kliknijcie w celu jej powiększenia
.png)
piotr-unia napisał(a):mlodyrychu napisał(a):hej
ja jadę do OG od 1-8 sierpniana ulice KOBIJAK 7
mam nadzieje ze bedzie super
jesli mowicie ze sa tam knajpki to super
![]()
daleko jest do centrum Trogiru stamtad??
czy jest w OG sie gdzie wieczorami pobawic?? a jesli nie to czy w Trogirze sa jakies dyskoteki??
Pozdrów Edytęshe's OK
Kanjpki znajdziesz raczej w Trogirze, nie w OG. Disco?tematu nie badałem, ale ten zabytek pulsuje życiem, na pewno coś znajdziesz. Do Trogiru jest ok. 15 min. z klapka na skróty, z powrotem niestety dwie górskie premie, ale bez załamki. Samochodem ca 1,5 h.
Do Edyty przygotuj sobie pierwszy bieg, inaczej nie wjedziesz. A najlepiej wynajmij skuter, to najsprawniejszy i najszybszy środek lokomocji na wyspie i w mieście. Więcej info? mailme. Pozdro
.png)
.png)
stola1 napisał(a):Nie ma korków na moście, normalny spowolniony ruch w godzinach szczytu, jak to w małym miasteczku.
jack_top napisał(a):stola1 napisał(a):Nie ma korków na moście, normalny spowolniony ruch w godzinach szczytu, jak to w małym miasteczku.
Hmmm. No cóż. W takim razie ja źle trafiłem.
Przyjechaliśmy w ub. czwartek ok. 19- korek 1km przed Trogirem, przez most, aż do Okruga- przeczekaliśmy 2 godziny i wjechaliśmy jakoś na kemping Rozac.
Sobota- wyjazd na rafting o 7.30!!! Korek od Okruga do mostu i dalej- 30 minut stania.
Niedziela- wyjazd z kempingu- do wylotu z Trogiru na Split- 80 minut czekania!!!
I tak było w każdej godzinie w której jechaliśmy do i z wyspy (rowerami)- korek był cały czas praktycznie.
).
.png)
.png)
jack_top napisał(a):stola1 napisał(a):Nie ma korków na moście, normalny spowolniony ruch w godzinach szczytu, jak to w małym miasteczku.
Hmmm. No cóż. W takim razie ja źle trafiłem.
Przyjechaliśmy w ub. czwartek ok. 19- korek 1km przed Trogirem, przez most, aż do Okruga- przeczekaliśmy 2 godziny i wjechaliśmy jakoś na kemping Rozac.
Sobota- wyjazd na rafting o 7.30!!! Korek od Okruga do mostu i dalej- 30 minut stania.
Niedziela- wyjazd z kempingu- do wylotu z Trogiru na Split- 80 minut czekania!!!
I tak było w każdej godzinie w której jechaliśmy do i z wyspy (rowerami)- korek był cały czas praktycznie.