napisał(a) nat_ja » 15.07.2009 11:04
A ja polecam dla całej rodziny Fish Picknic na Solte. Koszt ok 170kn/os, w cenie jest obiad na statku, na prawde pyszny, rybka smazona z grilla, surówki, wino, a podczas rejsu podawana jest ciagle rakija i winko no i soki dla 4-latków Statek cumuje w 2 miejscach, pierwszy postój dłuzszy, mozna odpoczac na plazy lub poplywac w basenie drugi postój krótszy i bez basenu Na prawde polecam, mam mile wspomnienia z tej wyprawy
No i oczywiscie koniecznie polecam wodospady Krka, slodk woda, mozna sie kapac pod najwiekszym wodospadem, jest tez mozliwosc poplyniecia statkiem w gore rzeki, piekne widoki
Jeszcze jedna atrakcja, ktora na pewno spodoba sie 4-latkowi, splyw pontonem po Cetinie, kolo Omisia, tzw. rating. Juz nie pamietam ceny, ale chyba 180kn/os, splywy organizowane sa 2xdziennie, rano o 9 i w poludnie kolo 14. Polecam z tego wzgledu, poniewaz w zeszłym roku plynełam i bylam zdziwiona bo razem z nami wiosłowały dzicie oczywiscie pod opieka rodzicow, no dziecko 4-letnie raczej nie wiosłuje ale mysle ze taka przygoda bedzie dla dziecka atrakcja