.png)

rafi1975 napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie ,jestem nowym forumowiczem oraz pierwszy raz sie udaję do Cro z moją małą rodziną tzn małżonką i 5 letnim synem autem ,ford sierra i tu moje pytanie wszystkich starych wyjadaczy czy nie bede miał problemów z autem zaznaczam ze jest to auto już wiekowe tzn 15 letnie.Proszę mi doradzić także trasę ,czy lepjej na pierwszy raz przez Wiedeń czy Budapeszt ,wiem że te pytania sie powtarzają wiele razy ,ale biorę na forum pewne poprawki ,rczej jestem realista .Wyjeżdżam 4 sierpnia Na wyspę Ciovo,może ktoś tez jedzie w tym terminie i czy to dobry pomysł jechac w piątek hm sam nie wiem pozdrawiam wszystkich
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):rafi1975 napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie ,jestem nowym forumowiczem oraz pierwszy raz sie udaję do Cro z moją małą rodziną tzn małżonką i 5 letnim synem autem ,ford sierra i tu moje pytanie wszystkich starych wyjadaczy czy nie bede miał problemów z autem zaznaczam ze jest to auto już wiekowe tzn 15 letnie.Proszę mi doradzić także trasę ,czy lepjej na pierwszy raz przez Wiedeń czy Budapeszt ,wiem że te pytania sie powtarzają wiele razy ,ale biorę na forum pewne poprawki ,rczej jestem realista .Wyjeżdżam 4 sierpnia Na wyspę Ciovo,może ktoś tez jedzie w tym terminie i czy to dobry pomysł jechac w piątek hm sam nie wiem pozdrawiam wszystkich
powinieneś wymienić chłodnicę jesli ma 15 lat !!!
na Ciovo można spędzić po dwie godziny w korkach przy wjeżdżaniu i wyjeżdżaniu także chłodnica jest ważna.
P>S
Jak auto ma 15 lat to i dobrze! na Civo są ciasne ulice także nie będzie ci szkoda porysować takiego starego auta.
.png)
.png)
rafi1975 napisał(a):Witam ponownie i odnoszę wrażenie ,ża na forum nie wszyscy są pomocni i mili,zwracam sie do Adama i Agi aby po przyjeżdzie sie odezwali i dali znać o swoich wrażeniach ,podróży i przezyć związanych z Chorwacją pozdrawiam .Nie interesuja mnie sprawy kłótni z kimś tam i innych problemach natury prywatnej dziękuję
.png)
Witam wszystkich bardzo serdecznie ,jestem nowym forumowiczem oraz pierwszy raz sie udaję do Cro z moją małą rodziną tzn małżonką i 5 letnim synem autem ,ford sierra i tu moje pytanie wszystkich starych wyjadaczy czy nie bede miał problemów z autem zaznaczam ze jest to auto już wiekowe tzn 15 letnie.Proszę mi doradzić także trasę ,czy lepjej na pierwszy raz przez Wiedeń czy Budapeszt ,wiem że te pytania sie powtarzają wiele razy ,ale biorę na forum pewne poprawki ,rczej jestem realista .Wyjeżdżam 4 sierpnia Na wyspę Ciovo,może ktoś tez jedzie w tym terminie i czy to dobry pomysł jechac w piątek hm sam nie wiem pozdrawiam wszystkich
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi