Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okolice Dubrownika-9 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chudziak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudziak » 15.06.2008 22:47

Witam,liczę ,że ktoś z szanownych forumowiczów coś mi poradzi lub poda konkretne namiary :D .A mianowicie chcemy wybrać się w drugiej połowie sierpnia w trzy rodziny: ojciec z 10-cio letnim synem oraz dwa małżeństwa z 17-tolatkiem i dwoma 18-toletnimi synami w okolicę Dubrownika.Niestety część towarzystwa nie chce jechać w ciemno i w związku z tym szukamy jakiejś kwatery .Nie musi być nad samym morzem, ani z łagodnym zejściem ale ze względu na młodzież dobrze by było mieć niedaleko do jakiegoś choćby niewielkiego centrum by wieczorami młodzież miała się gdzie przejść (bo nam starym to wystarczy własne towarzystwo, rakija i spacery na plażę).Ponadto chcielibyśmy zmieścić się w góra 15 euro za osobę.Liczę na Was bo od dłuższego czasy usiłuję coś znależc i nie mogę poza tym nigdy nie byłam w tamtym regionie Chorwacji.Próbowałam też znależć tu na forum ,korzystając z opcji szukaj ale bardzo często wyskakuje mi komunikat ,że przekroczony limit czasu ( nie wiem czy to problem mojego łącza czy stronki :( )
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 16.06.2008 10:42

Witaj,
Zwiedziliśmy praktycznie całe wybrzeże Cro w czasie kilku wyjazdów i wiem, że okolice Dubrownika są najdroższe (przynajmniej z mojego doświadczenia)
Wszędzie we wrześniu jadąc w ciemno za osobę w ładnym apartamencie blisko morza płaciliśmy nie więcej niż 12.5E, natomiast w okolicach Dubrownika ceny rosły.
W Cavtat chciano od nas 20E od osoby w mało przyjemnym apartamencie, zakotwiczyliśmy sie na kilka dni w Zupie Dubrovackiej-Srerberno-6km od Dubrovnika i tam płaciliśmy ok. 35E za 2osoby w apartamencie.
Byl ok, blisko morza, podaje namiar
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jednak zaznaczam było to we wrześniu i cenami byliśmy zdziwieni, gdyż na Riwierze Makarskiej nad samym morzem w tym samym okresie płaciliśmy 9E za osobę,a warunki o wiele lepsze:)
Ty natomiast chcesz jechać w szczycie sezonu :)
Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.06.2008 11:07

Ciężko będzie coś wolnego znależć . No ale spróbujemy :D
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
chudziak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudziak » 17.06.2008 19:45

Dzięki z anamiary, będe próbować coś dopasować :lol:
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 17.06.2008 21:38

witaj

ja tez szukałem na 2 połowę sierpnia - proponuje Omis po Splitem - jeszcze wczoraj było wolne
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

70 euro dziennie, zawiera tax

pozdrawiam
chudziak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudziak » 18.06.2008 08:50

W zeszłym roku byliśmy w okolicy Splitu na Ciovo więc pora zmienic miejsce ale dziękuję za informację.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone