Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odstąpię apartament z 2 sypialniami w Mandre na wyspie Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 09:04

Szanowni Forumowicze,

odstąpię apartament przy morzu z 2 sypialniami w miejscowości Mandre na przeuroczej wyspie Pag (połączona z lądem mostem), w terminie 3-13 sierpnia br. Cena (wynegocjowana) to, łącznie z podatkiem,
60 Euro/dzień/apartament
. Wyjazd odwołany z powodów osobistych. Wpłacona zaliczka w wysokości 100 Euro (mam potwierdzenie nadania przeklazu pieniężnego i potwierdzenie otrzymania przez właściciela). W apartamencie miały mieszkać dwie rodziny, każda: 2+1.

Wyspa Pag jest jedną z większych w Chorwacji. Przepiękna
(przynajmniej na zdjęciach). Miasteczko Mandre to według osób z forum jedno z najlepszych miejsc wypadowych, jeśli chce się zobaczyć dzikie, dziewicze plaże jak na tych zdjęciach (zdjęcia forumowicza, który spał dokładnie w Mandre): forum/viewtopic.php?t=23829 . Na niektóre z tych plaż można dotrzeć na piechotę. Oczywiście nie trzeba
nigdzie chodzić lub jeździć żeby sobie popływać w morzu. Morze jest
dosłownie za płotem posesji. Panorama całego Mandre jest tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (ze strony innego apartamentu). Z zarezerwowanego apartamentu do centrum tylko 300 m.

Plusem Pag jest bliskość (jest to północna część Chorwacji, choć to już Dalmacja), połączenie z lądem mostem (to zaoszczędza sporo kasy i nerwów - kolejki w wakacje są ogromne, a prom nie kursuje przecież często). Poza tym, atutem jest to, że podobno nie ma tam jeżowców - częsty przypadek w Chorwacji. Niektóre plaże są piaszczyste, co w Chorwacji jest rzadkością.

Cenę udało mi się stargować z 69 Euro (65 plus podatek) na 60 Euro już łącznie z podatkiem. Właściciel pisze, że dom jest nowiutki i przy morzu, więc mniej nie da rady. To naprawde dobra cena, biorąc pod uwagę, że apartament ma 2 oddzielne sypialnie. Oprócz nich: livingroom z aneksem kuchennym (w kuchni kuchenka z piecykiem, lodówka i stół), duży taras. W łazience prysznic.

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani, bardzo proszę o pilny kontakt. Prześlę link do strony apartamentu, jego dokładny adres, mail od właściciela z potwierdzeniem otrzymania zadatku w wysokości 100 Euro, w sumie łącznie z pozostałą korespondencją. Proszę mailować lub dzwonić pod 606 100 162. Należałoby szybko poinformować właściciela, że w ramach ww. zadatku przyjeżdża ktoś inny.

Zainteresowanym prześlę zdjęcia apartamentu!

Pozdrawiam,

Damiancito
dexter74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dexter74 » 31.07.2009 09:31

Hmmm...

Rozumiem, że cena dla Ciebie była 60 EURO i za taką chcesz sprzedać?

Szkoda, że nie od 2-go do 12-go, bo inaczej nie dam rady...
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 09:45

Nie chodzi mi o jakąś sprzedaż, tylko odstąpienie - tak, aby zaliczka nie przepadła. Z tym do 12 sierpnia myślę, że nie byłby problemu. Ale przed 3 sierpnia apartament jest zajęty. Mam zarezerowany wcześniej nocleg po drodze w Budapeszcie. Zawsze można tą jedną noc na kempingu...
dexter74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dexter74 » 31.07.2009 09:58

No OK, więc czego oczekujesz? Tzn. ile i za co trzebaby Ci zapłacić?

I podeślij te foty na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 10:10

Nic nie oczekuję - poza zadatkiem, jaki zapłaciłem właścicielowi na poczet ceny. :) Oczywiście trzeba byłoby go wcześniej powiadomić o wszystkim, itd. Wysyłam zdjęcia apartamentu na podany adres.
dexter74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dexter74 » 31.07.2009 10:15

A nie, no , super foty. C.a. 3 kB każde... Nie, dziękuję.
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 10:48

Jeśli nie potrafisz ich powiększyć, nie pisz proszę, że są nieładne. Gdyby takie były, nie zarezerwowałbym sobie tego apartamentu - tym bardziej, że chciałem zabrać tam swoją kilkumiesięczną córkę.
dexter74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dexter74 » 31.07.2009 10:53

Damiancito napisał(a):Jeśli nie potrafisz ich powiększyć, nie pisz proszę, że są nieładne. Gdyby takie były, nie zarezerwowałbym sobie tego apartamentu - tym bardziej, że chciałem zabrać tam swoją kilkumiesięczną córkę.

Pogrążasz się...

Przesłałeś mi pliki o nazwie thn00003.jpg (3.75 kB), thn00006.jpg i
thn00001.jpg (4.46 kB). Jak sądzisz, co oznacza przedrotek "thn"? Pewnie "thumbnail, czyli miniatura...

Zastanawiałem się, czy nie skorzystać, ale pal licho, szukaj dalej.
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 11:06

Po co ta złośliwość? Zdjęcia rzeczywiście są miniaturami, ale można je trochę powiększyć. Nic nie poradzę, że takie otrzymałem od właściela. Pozostałe zdjęcia w pełnym rozmiarze są na stronie apartamentu. Tam również pełna lista jego wyposażenia (to do innych potencjalnie zainteresowanych).
dexter74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dexter74 » 31.07.2009 11:09

Dobra, przeleję Ci te 100 Euro.

Tzn. dostaniesz 10 Euro, zero możesz sobie dopisać. Nic nie poradzę, że więcej nie mam, a obiecałem. Zawsze możesz te 100 Euro obejrzeć sobie w banku.

:D
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 11:18

Prosiłbym o interwencję administratora i powstrzymanie tego typu komentarzy. Z góry dziękuję!
camera
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) camera » 31.07.2009 11:18

Ale bez sensu rozmowa. Nie interesuje Cię złożona propozycja nie zabieraj głosu i już. No chyba, ze lubisz się kłócić a na to wygląda. Po prostu daj spokój.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2009 11:23

Może i tez bym rozważył możliwość odkupienia od ciebie tej zaliczki, ale po tym ja się zachowujesz życzę powodzenia.
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 11:28

Macie rację. Najlepszym sposobem powstrzymania takich komentarzy jest nieodpowiadanie na nie.
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 31.07.2009 11:31

umieść TU link do tego apartmantu to każdy sobie looknie :D
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone