Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odstąpię apartament z 2 sypialniami w Mandre na wyspie Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 31.07.2009 16:26

zebik napisał(a):Może i tez bym rozważył możliwość odkupienia od ciebie tej zaliczki, ale po tym ja się zachowujesz życzę powodzenia.

A jak się niby zachowuje Damiancito :?: bo nie załapałam, co takiego złego zrobił :?:
Damiancito
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Damiancito » 31.07.2009 16:41

Zgodnie z prośbą, podaję link do ww. apartamentu:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Propozycja wciąż aktualna, choć dwie grupy są nią zainteresowane (czekam na ich odpowiedź).

Przez weekend proszę dzwonić na tel. kom. 606 100 162. Nie będę miał dostępu do Internetu do niedzielnego popołudnia.

Życzę udanego weekendu!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2009 17:05

Goniaa napisał(a):
zebik napisał(a):Może i tez bym rozważył możliwość odkupienia od ciebie tej zaliczki, ale po tym ja się zachowujesz życzę powodzenia.

A jak się niby zachowuje Damiancito :?: bo nie załapałam, co takiego złego zrobił :?:

Przeczytaj od początku wszystkie posty sprzedającego czy tak zachęcona odkupiłabyś od niego zaliczkę za apartament bo ja nie.

Damiancito napisał(a):Jeśli nie potrafisz ich powiększyć, nie pisz proszę, że są nieładne. Gdyby takie były, nie zarezerwowałbym sobie tego apartamentu - tym bardziej, że chciałem zabrać tam swoją kilkumiesięczną córkę.

albo tak

Damiancito napisał(a):Po co ta złośliwość? Zdjęcia rzeczywiście są miniaturami, ale można je trochę powiększyć. Nic nie poradzę, że takie otrzymałem od właściela. Pozostałe zdjęcia w pełnym rozmiarze są na stronie apartamentu.

Ten kto sprzedaje już opłacony apartament powinien całować po rękach tego co chce odkupić tym bardziej, że w Chorwacji takich apartamentów jest na pęczki i ciut ciut. Zamiast podać link do apartamentu to z ironią odpisuje na chęć odkupienia zaliczki innemu forumowiczowi.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Odstąpię apartament z 2 sypialniami w Mandre na wyspie Pag - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone