pavlo napisał(a):Zasiadam![]()
Na Istrii byłem na Lanternie.
Wolę Dalmację
Witaj ponownie
Wolisz Dalmację?
No to u mnie popatrzysz na Istrię trochę..... jak by Ci to powiedzieć...ech...sam zobaczysz
.png)
pavlo napisał(a):Zasiadam![]()
Na Istrii byłem na Lanternie.
Wolę Dalmację
.png)
.png)
.png)
"maslinka"]Na mnie amfiteatr w Puli też zrobił wrażenie, chociaż nie wchodziliśmy do środka. W nocy prezentuje się szczególnie pięknie
Reszta miasta - taka sobie, choć są dobre momentyChoćby świątynia Augusta
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Poza amfiteatrem, świątynią i łukiem właściwie nic nie pamiętam

.png)
Magda O. napisał(a):Ciekawa jestem, czy w tych odległych czasach udało Wam się dotrzeć do Motovuna i Grožnjana. Jak dla mnie to razem z Rovinjem najciekawsze istryjskie perełki.
.png)
.png)
Epepa napisał(a):Mi oprócz wymienionych miejsc podobały się jeszcze oświetlone nocą żurawie w porcie.Fajnie było zobaczyć Pulę, ale cieszyłam się, że wybraliśmy Rovinj.
Magda O. napisał(a):Ja takie oświetlone żurawie widziałam właśnie w Rovinj
.png)
"Magda O."]
Bo poza tym tam nie ma nic interesującego i wartego zapamiętania![]()
Ciekawa jestem, czy w tych odległych czasach udało Wam się dotrzeć do Motovuna i Grožnjana. Jak dla mnie to razem z Rovinjem najciekawsze istryjskie perełki.

.png)
Epepa napisał(a):Mi oprócz wymienionych miejsc podobały się jeszcze oświetlone nocą żurawie w porcie.Fajnie było zobaczyć Pulę, ale cieszyłam się, że wybraliśmy Rovinj.

.png)
"Bravik"]Przenosin w czasie ciąg dalszy. Jak ten rok szybko przeleciał. Chwilę temu byliśmy na jeziorach, teraz już Istria.
W 2013 r. u mnie najpierw była Słowenia, potem półwysep, a w drodze na Dalmację Plitvička jezera. No to oglądamy

Kapitańska Baba napisał(a):Czy w 2013 jeziora były jeszcze względnie puste?