Ania W napisał(a):To może taki plan na szybko:
- Primostenpiękna starówka, dyskoteki też się się znajdą, apartament z internetem także.
- wyspa CiovoOkrug Gornji
plaża Cocacabana z parasolkami
, wypady na wycieczki do Trogiru, Splitu, Wodospady Krka.
-Makarskastarówka, piękna promenada, dyskoteki, full atrakcji dla dzieci, wypady do okolicznych miejscowości - powodzenie ma Brela, wjazd na górę sv. Jure, sanktuarium Veprić. Możesz zaliczyć fish-picnic. Do wyboru i koloru.
![]()
- Orebić na Peljesacu - równie popularna mieścina w której coś się dzieje.
wypad na Korcule, urokliwa starówka, wycieczka do Dubrovnika, można też zobaczyć Mostar, Wodospady Kravica i sanktuarium w Medjugorje.
A i po drodze do Orebicia z Makarskiej możesz zobaczyć piękne arboretum w Trsteno.
Teraz poczytaj forum i możesz planować ile dni Ci potrzeba i oczywiście dalej zadawać pytania.Myślę, że wszyscy z Twojej ekipy będą zadowoleni.
No to dość drastyczne zmiany. Poczytam, popatrzę. Z dzieckiem to jakoś strasznie dużo jeździć pewnie nie będę chciał dlatego chciałem urokliwe miasteczko na miejscu ale jak warto... Niestety teraz bez opcji ścigania się na Chorwackich Oesach nie będę mieć już takiej frajdy z podróży ;-(
Tk myślę, że 3 lokalizacje na 2-3 tygodnie (+Zagrzeb jako przystanek w podróży) byłoby optymalnie.
A może jeszcze mogłybyście/moglibyście zasugerować jakieś fajne miejsc dla maluchów? Parki wodne, fajne zjeżdżalnie np. ?

.png)
.png)

.png)
.png)