.png)
Haweł napisał(a):
No pisalem,ze bede tam pierwszy raz w tym roku,maka byl i dal namiary,ze strony www widac,ze miejsce bardzo fajne i ceny w cenniku,tez do przyjecia...
.png)
_Rafi_ napisał(a):No to wszystko jasne. Myslałem ,że jak piszesz fajny zajazd z menu po polsku to masz sprawdzone miejsce . Po tym języku ze stronki to tylko pizze potrafie zamówić,a myslałem ,że w nocy zjemy coś delikatnego .
.png)
_Rafi_ napisał(a):No to wszystko jasne. Myslałem ,że jak piszesz fajny zajazd z menu po polsku to masz sprawdzone miejsce . Po tym języku ze stronki to tylko pizze potrafie zamówić,a myslałem ,że w nocy zjemy coś delikatnego .
.png)
bolo.pl napisał(a):_Rafi_ napisał(a):No to wszystko jasne. Myslałem ,że jak piszesz fajny zajazd z menu po polsku to masz sprawdzone miejsce . Po tym języku ze stronki to tylko pizze potrafie zamówić,a myslałem ,że w nocy zjemy coś delikatnego .
Chyba bedziemy musieli jesc pizze razem bo ja tez nic poza pizza nie rozumie
.png)
.png)
_Rafi_ napisał(a):Haweł napisał(a):Kawalek dalej jest fajny zajazd,menu po polsku,noclegi i male atrakcje:
http://www.berenyifogado.hu/pl
Nawet namiar na gps jest podany i ceny potraw...od Zamardi do Nagykanizsa jest okolo 100 km,wiec niecala godzinka drogi...
Widze na stronce menu nie jest po polsku.Czy napewno na miejscu jest karta polska ? Może cos polecasz z ich menu,bo widzę i miejsce spoko i ceny przystępnę z chęcią bym tam przycupnął odsapnąć .
.png)
.png)
monia74 napisał(a):Witam w zeszłym roku zawitaliśmy tam na krótki postój z obiadem i powiem tak miejsce bardzo fajne ,ale ciężko dogadać się my tylko po polsku i angielsku.Niestety obsługa bardzo słabo po angielsku ,a karta dań w języku angielskim kompletnie niezrozumiała więc po skosztowaniu pysznej pizzy .Ruszyliśmy w dalszą drogę.Zauważyliśmy że sporo gości mówiło po niemiecku i obsługa lepiej dogadywała się.Ale miejsce na postój myśle godne polecenia .
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi