Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

O reklamach Google słów kilka...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stachan
Koordynator forum
Re: Forum - nowe rozdanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 22.04.2023 14:40

empire13 napisał(a):Tylko że wujek google ma w d. regulaminy, bana się nie boi ;)
Nie mam pojęcia jak to działa, ale zakładam, że to reklamy z googla. Stachan wspominał o tym w marcu.

Oczywiście, że to jest reklama z Google - jestem bardzo zdziwiony, że tego typu treści są traktowane przez AdSense jako... reklama 8-O
boboo
zbanowany
Re: Forum - nowe rozdanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 22.04.2023 17:34

stachan napisał(a):(...) jestem bardzo zdziwiony, że tego typu treści są traktowane przez AdSense jako... reklama 8-O
Czemu tu się dziwić?
AdSense - dodają sensu... życia/życiu?
:lol:
marekkowalak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 22.04.2023 22:38

Wbudowany zwykły Adblock Opery skutecznie blokuje wszystkie reklamy na forum. Odkąd pamiętam.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 23.04.2023 01:50

To zrozumiałe, bo sam nie lubię stron, na których jest więcej reklam niż treści. Ufam, że te wyświetlane na cro są relatywnie dyskretne i nie przeszkadzają w odbiorze. Jak wcześniej wspomniałem, będę wdzięczny za dodanie cropli do wyjątków:

stachan napisał(a):Tak na marginesie: jeżeli nie nadużyję Waszej życzliwości, to kliknijcie w nią od czasu do czasu - dzięki temu koszt utrzymania strony będzie ciut niższy. Z góry dziękuję za wyrozumiałość.
Chris_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chris_M » 23.04.2023 09:40

stachan napisał(a): Jak wcześniej wspomniałem, będę wdzięczny za dodanie cropli do wyjątków:

Dodałem i wyświetliły mi się damskie ciuchy :roll:
Mam nadzieję, że później będzie trafniej :)
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

O reklamach Google słów kilka... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone