.png)
.png)
.png)
.png)
admin2 napisał(a):Dział "plaże i Adriatyk" może spokojnie służyć osobom chcącym poczytać i popisać o naturyźmie. Nie widzę jadnak powodu wyobrębniania takiego osobnego działu, gdyż analogicznie obok musiałaby być "tekstylna Chorwacja"![]()
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):nie mam ani czasu ani ochoty. jak bede mial cos do napisania w tej kwestii to z pewnoscia to uczynie a o porzadek na forum to powinien raczej admin dbac? moze napisze w kampingach, moze w plazach a moze ...
pozdro
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Nie masz może jakiegoś swojego zdjęcia z plaży dla naturystów ewentualnie towarzyszki.Ciekawy jestem w co teraz się ubierają turyści naturyści ?
.png)
piotrulex napisał(a):nie mam ani czasu ani ochoty. jak bede mial cos do napisania w tej kwestii to z pewnoscia to uczynie a o porzadek na forum to powinien raczej admin dbac? moze napisze w kampingach, moze w plazach a moze ...
piotrulex napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Nie masz może jakiegoś swojego zdjęcia z plaży dla naturystów ewentualnie towarzyszki.Ciekawy jestem w co teraz się ubierają turyści naturyści ?
wybacz ale tego nie skomentuje
ani to smieszne, ani inteligentne, ani w temacie
.png)
Kanada napisał(a):piotrulex napisał(a):nie mam ani czasu ani ochoty. jak bede mial cos do napisania w tej kwestii to z pewnoscia to uczynie a o porzadek na forum to powinien raczej admin dbac? moze napisze w kampingach, moze w plazach a moze ...
ale w temacie...
.png)
.png)
darrou napisał(a):1. Moja żona stanik zdjeła, ale za moją (którąśtam) namową i to dopiero wtedy, kiedy zauważyła że nie będzie jedyną taką kobietą na plaży,
2. i że co do innych plażowiczek ma się czym pochwalić![]()
3. To był pierwszy raz. Potem już się tak nie krępowała.![]()
4. Teraz namawiam Ją na camp dla naturystów![]()
![]()
![]()
5. Ale będzie ciężko, a w zasadzie nie ma o tym mowy, bo
6. wakacje spędzamy z synem i prawdę mówiąc też czułbym się głupio.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja