mirek109 napisał(a):JoannaG napisał(a):mirek109 napisał(a):W Biogradzie na Moru jest camp na który się zmieścisz. Kameralny. Wjazd od plaży Bosana Nie pamiętam nazwy. Sprawdzę na fotkach
Tu jest plan http://biograd.info/images/biograd_map.jpg
Camp znajduje się na wysokościstatku na tym planie
Zaplecze sanitarne bardzo dobre
Do wody rzut suchym beretem:):)
Jeśli piszesz o campie Soline to ja go szczerze odradzam![]()
Sam camping jest OK ale sam Biograd i plaże jak dla mnie fatalne. Jest tyle pięknych miejsc w Chorwacji (urokliwych miasteczek, pięknych plaż), że szkoda czasu na Biograd
My tam spędziliśmy tydzień (który właśnie zaczynam opisywać w mojej relacji) i jako baza wypadowa do zwiedzania Północnej Dalamcji jest OK ale, żeby w Biogradzie spędzać więcej czasu i korzystać z tamtejszych plaż to zdecydowanie nie.
Proszę zwrócić uwagę że podałem link do mapy i wyraźnie napisałem plaża Bosana
Gdybyś zadała sobie trud otworzenia mapy lub znałabyś Biograd poza Soline to nie byłoby problemu![]()
Wydaje mi się że poza plażą Soline nie znasz Biogradu. Więc szkoda dyskutować. Jeżeli moje określenie "kameralny" odniosłaś do campu Soline to wybacz, nie mamy o czym rozmawiać:(:(
Ok, nawet jak jest to inny camping to sam Biograd jak dla mnie jest do bani, nie ma ani trochę uroku jaki znalazłam w wielu innych chorwackich miejscowościach.

.png)
.png)
.png)