.png)
.png)
Vjetar napisał(a):Byłem tam kilka lat temu i żal było patrzeć jak niszczeje dlatego zapamiętałem.
Pzdr
tyniolek napisał(a):Grzegorz po chorwacku brzmi jak imię jakiegoś goblina
A przez Ciebie nie dość, że się tęskno zrobiło do Cro, to jeszcze głodno i piciowo

.png)
zibi.s napisał(a):... Check engine pojawił się na ostatniej wycieczce i nie chce zgasnąć![]()
Temat jest mi znany i jest niby błahy, ale co, jeśli to coś innego![]()
.png)
gusia-s napisał(a):zibi.s napisał(a):... Check engine pojawił się na ostatniej wycieczce i nie chce zgasnąć![]()
Temat jest mi znany i jest niby błahy, ale co, jeśli to coś innego![]()
Z koleżanką wynajęłyśmy na 3 dni auto na Lefkadzie i takie cosik też nam towarzyszyło. Gość z wypożyczalni, który przekazywał nam auto tylko machnął ręką i kazał jechać ... No cóż, w razie czego to nie byłby nasz kłopot.
Mam nadzieję, że u Was nie okazało się to "coś innego"![]()
Nasz wynajęty Pierdolot radził sobie dobrze na niełatwym lefkadzkim terenie tylko przy starcie strasznie mu pod maską coś świstało ale jak już wystartował to cichło wszytko - to jednak chyba nie miało związku ze świecącą ikoną, nie znam się, umiem tylko prowadzić
.png)
Nissan Micrazibi.s napisał(a):... Zakładam, że Pierdolot był normalnym samochodem i dzięki swojej normalności jeździ do dziś i nawet zarabia...
Też tak myślęzibi.s napisał(a):... Swojego podejścia do świecących ikon nie zmieniajnie warto
...
Piękniezibi.s napisał(a):... Zapraszam na ostatni spacer...
.png)
boboo napisał(a):Po co zaraz smutki?zibi.s napisał(a):Tu topiliśmy smutki ostatniego wieczoru![]()
Po urlopie = przed urlopem![]()
A "przed urlopem" to powód do radości
dr.kokos napisał(a):zibi.s napisał(a):Tu topiliśmy smutki ostatniego wieczoru![]()
No to napisz mi proszę jak tam trafić, bo tak nam się podoba, że mamy zamiar cieszyć się w tej knajpce z przyjazdu
gusia-s napisał(a): Pięknie, miasteczko znane mi tylko w blasku dnia

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży