Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Neum

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hazja
Autostopowicz
Neum

Nieprzeczytany postnapisał(a) hazja » 07.09.2008 18:13

Witam,

czy ktoś z Państwa spędził może urlop w Neum? Wysłałam zapytania odnośnie noclegów do wielu miejsc w Środkowej i Południowej Dalmacji. Oferta, która otrzymałam z Neum w Bośni i Hercegowinie wydaję się być najatrakcyjniejsza cenowo i lokalizacyjnie- blisko stamtąd do Mljetu, Korculi, Dubrovnika czy Mostaru. Nie wiem jednak czy jest to dobry wybór na pierwsze wakacje w Dalmacji, proszę radę.

Z góry dziękuję za informacje.

pozdrawiam serdecznie,

Joanna
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.09.2008 18:37

armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 08.09.2008 07:28

Faktycznie Neum to nadaje się tylko chyba na robienie zakupów przejazdem bo nadal taniej w Bosni niz w CHorwacji , poza tym nic ciekawego ....
marcin10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin10 » 08.09.2008 11:21

Witam

Ja dwukrotnie w latach 2004 i 2005 spędzałem urlop mając za siedzibę Neum i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. Może samo Neum nie jest bardzo atrakcyjne, natomiast jest to świetne miejsce wypadowe np. do Dubrownika, na Peljesac, na Korculę, do Stonu i do wielu jeszcze innych miejsc zlokalizowanych na terenie Chorwacji. A oprócz tego jeżeli to ma dla kogoś znaczenie jest tam faktycznie trochę taniej niż w samej Chorwacji.
Ja mogę z czystym sercem polecić. :D
Pozdrawiam
hazja
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hazja » 08.09.2008 19:37

Witam,

dziekuję za opinie i uwagi.
Pozdrawiam wszystkich, którzy już wrócili z wakacji:)

Joanna

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne