napisał(a) Ania W » 02.11.2008 12:11
Popiel napisał(a):Aniu dużo tych świeczek dziś zapaliłaś. Napracowałaś się troszkę. Bardzo ślicznie to wyszło, a
tu też byłaś? Kawałek Salony dałem, którą chcesz odwiedzić, ale daruj sobie Split.
Więcej fotek nie wklejam z Salony, aż tyle tego nie ma do zwiedzania i niespodzianka również musi być. Może widziałaś u innych lub w mej relacji więcej, ale powiem Ci jedno - Dużo pica zabierz z sobą, bo piecze tam niemiłosiernie.

Jarku zapaliłam troszkę tych świeczek...to fakt. Chciałam przypomnieć artystów których się pomija, złożyć im mały hołd. Myślę, że to w ogóle nam wszystkim wyszło....
Dzięki za foto z Solony...To już Jesteś drugą osobą, która mi odradza Split. Nie wiem co o tym sądzić...Chciałam bardzo zobaczyć Pałac Dioklecjana. Pisałam już na forum, że interesuje mnie starożytność.
Czytałam Twoją relację ( bardzo fajna ), ale chcętnie jeszcze raz do "niej" zajrzę. Myślę , że kolejne wakacje spędzę w Cro, a przez zimę obiorę jakiś punkt zahaczenia.....
Tak sobie jeszcze myślę, że chyba przez wklejanie foto inni forumowicze zniechęcili się do zaglądania do tego wątku

, ale może mylę się....
Serdecznie pozdrawiam.