Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Przejrzałem wątek. Wiele rzeczy się powtarza (no... ale na przestrzeni lat).Niektórych nie da się wyświetlić/wysłuchać.
Whitesnake był ale na pewno nie to.
Najlepsza ballada rockowa ever:
November rain. I to jest piosenka z pozytywnym zakończeniem, w przeciwieństwie do teledysku. A wszystkim się wydaje, że to takie smutne... Posłuchajcie, w tym jest nadzieja, i jest ten power
maslinka napisał(a):Najlepsza ballada rockowa ever: November rain
Gusta, guściki... "November" dobry a czy najlepszy ??? Wielu z nas ma swoich faworytów. Jedno pewne - już był w tym wątku.
Chyba zauważyłeś, że wiele piosenek powtarza się w tym wątku ( jak i w innych muzycznych). Generalnie każdy wrzuca to, co mu akurat "w duszy gra". Przywilej pisania w takich hyde parkowych wątkach. Więc mi nie mów, że coś było, bo nie tylko to było i ... normalnie zdenerwowałam się
maslinka napisał(a):Chyba zauważyłeś, że wiele piosenek powtarza się w tym wątku ( jak i w innych muzycznych). Generalnie każdy wrzuca to, co mu akurat "w duszy gra". Przywilej pisania w takich hyde parkowych wątkach. Więc mi nie mów, że coś było, bo nie tylko to było i ... normalnie zdenerwowałam się
Nie ma się co dennnnnerwować Nie to było mym zamiarem by Cie czy kogokolwiek zdenerwować. Tak samo przywilejem "hajdparku" jest jak myślę, że można napisać, że coś się powtórzyło i że niekoniecznie "najlepszy ever" jest November Rain. Ja z deszczu wolę (bez podziału na miesiące) nie być zmoczonym przez Rain. Pozdrawiam
maslinka napisał(a):Najlepsza ballada rockowa ever: November rain. I to jest piosenka z pozytywnym zakończeniem, w przeciwieństwie do teledysku. A wszystkim się wydaje, że to takie smutne... Posłuchajcie, w tym jest nadzieja, i jest ten power
Laku noć
Czy najlepsza ... Ale cała reszta się zgadza Pozdrav ... jubileuszowy
maslinka napisał(a):Najlepsza ballada rockowa ever: November rain. I to jest piosenka z pozytywnym zakończeniem, w przeciwieństwie do teledysku. A wszystkim się wydaje, że to takie smutne... Posłuchajcie, w tym jest nadzieja, i jest ten power
Laku noć
Czy najlepsza ... Ale cała reszta się zgadza Pozdrav ... jubileuszowy
Mkm, moje gratulacje! Dobicie do Ciebie jeszcze trochę mi zajmie Na razie mam prawie połowę
Nie wiem, czy było, czy nie było, ale mam ochotę zaproponować:
Steel Dragon - We all die young
maslinka napisał(a):Mkm, moje gratulacje! Dobicie do Ciebie jeszcze trochę mi zajmie Na razie mam prawie połowę
A to jakieś wyścigi tutaj są ???
Wyścigów nie ma, przynajmniej ja się nie ścigam, emot był Zawsze jednak miło pogratulować, zwłaszcza sympatycznemu koledze, który kilkakrotnie inspirował mnie do odwiedzania nowych miejsc w Chorwacji Pozdrav, Mkm
maslinka napisał(a):Mkm, moje gratulacje! Dobicie do Ciebie jeszcze trochę mi zajmie Na razie mam prawie połowę
A to jakieś wyścigi tutaj są ???
Wyścigów nie ma, przynajmniej ja się nie ścigam, emot był Zawsze jednak miło pogratulować, zwłaszcza sympatycznemu koledze, który kilkakrotnie inspirował mnie do odwiedzania nowych miejsc w Chorwacji Pozdrav, Mkm
Romualdzie, sve je poljako ... poljako Maslinko ... Dobrze wybrałaś i tym razem ... Rogoznica je biser Jadrana
... Wracając zatrzymuję się często nad jeziorem ... może kiedyś jeszcze więcej Ci opowiem ... wszystko sobie przypominam poljako