Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nagrody. .... Autorsko i Subiektywnie

Dział testowy poświęcony swobodnym dyskusjom na dowolne, często niezrozumiałe lub kontrowersyjne tematy. Moderacja w tym dziale jest ograniczona. Nie ma obowiązku wchodzenia do tego działu i czytania postów - robisz to na własną odpowiedzialność.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 20.03.2025 20:28

romuald22 napisał(a):
boboo napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a):(...) Myślałem, że wątki zamyka się jak są niezgodne z regulaminem a nie dlatego bo się komuś coś wydaje czy ma swoją ocenę :oczy:
Mamy bardzo podobne poczucie humoru :lool:

Poczucie humoru jest bardzo względne. Jedni śmieją się z banalnych głupot. Inni udają mędrców. Istnieje pomiędzy tym środek.

I co w związku z tym?
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 28.03.2025 13:05

Zadziałały typowe mechanizmy psychologiczne. Jak w pracy.
Wiecie jak jest w pracy. Jak wychylicie się lekko poza banał i katedrę, to od razu macie wrogów jawnych i ukrytych :faja:
A jak wam się noga w czymś powinie, to obserwujcie ?? Kto w tym momencie ma dobry humor, albo się cieszy :faja: .... Świetny test i moment na identyfikację, kto wróg, :cfaniak: .... a kto przyjaciel ?? // :) :)

croktoś napisał(a):.... Pozdrawiam oryginalnego forumowicza AdamaSz ....

Zuch Dziewczyna :spoko: ... Ujęło mnie to. Ma koleżanka swoje zdanie, odwagę i niezależność. Pisze mało, ale z sensem. Może być jedno zdanie, ale zawsze jest w tym zdaniu coś głębszego i przemyślanego. :spoko:
No i Koleżanka Croktos ma RIB a w Chorwacji, co jest w tym momencie, dodatkowym atutem :spoko:
Także Pozdrawiam :)

.....
KOMENTARZ MODERACJI
KOMENTARZ MODERACJI:
Nie twórzmy teorii spiskowych... Powodem zawieszenia był szereg skarg właścicieli wątków, w których pisałeś niekoniecznie na temat. Tu jest Twój wątek, który znajduje się w odpowiednim dziale - pisz do woli.

Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.03.2025 13:31

Adam, wszędzie najgorsze, w pracy też, są uprzejme mendy. Tacy niby pomocni, kulturalni, a kiedy jest okazja to cię oszwabią, oplują za plecami, podkablują do kogoś wyżej. Dwulicowcy :D
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 28.03.2025 17:33

Trzymam moderację za słowo :spoko:

Cytuję

"Tu jest Twój wątek, który znajduje się w odpowiednim dziale - pisz do woli."

Słowo się rzekło. I mam nadzieję, że moje wątki i wpisy nie będą zamykane lub spychane do Hyde Parku, co zdarzało się wielokrotnie //...Miłego dnia //

.....
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.03.2025 17:51

AdamSz napisał(a):Trzymam moderację za słowo :spoko:

Cytuję

"Tu jest Twój wątek, który znajduje się w odpowiednim dziale - pisz do woli."

Słowo się rzekło. I mam nadzieję, że moje wątki i wpisy nie będą zamykane lub spychane do Hyde Parku, co zdarzało się wielokrotnie //...Miłego dnia //

.....

:lool: :lool:
Poprzednia strona

Powrót do Po godzinach...