Podpalimy teraz ten świat. Było trochę konfliktów od zakończenia II wojny, ale teraz nie mamy do czynienia z jakimiś religijnymi debilami na arabskich konikach.
Tak się zastanawiam czy warto jeszcze snuć plany na jutro, skoro jutra może nie być ?
.png)
realista2 napisał(a):Podpalimy teraz ten świat. Było trochę konfliktów od zakończenia II wojny, ale teraz nie mamy do czynienia z jakimiś religijnymi debilami na arabskich konikach.
Tak się zastanawiam czy warto jeszcze snuć plany na jutro, skoro jutra może nie być ?
realista2 napisał(a):Podpalimy teraz ten świat. Było trochę konfliktów od zakończenia II wojny, ale teraz nie mamy do czynienia z jakimiś religijnymi debilami na arabskich konikach.
.png)
Blaugrana napisał(a):Verne był twórcą imperialistycznej literatury
Blaugrana napisał(a): Jedzmy jabłka i pijmy jabcoki a będzie dobrze
weldon napisał(a):Blaugrana napisał(a):Verne był twórcą imperialistycznej literatury
Verne był PolakiemBlaugrana napisał(a): Jedzmy jabłka i pijmy jabcoki a będzie dobrze
Cydr. Pijmy cydr.
Problem w tym, że nawet chciałem zapuścić, ale kilka tygodni trzeba czekać i mi ochota przeszła.
Renklody kupiłem![]()
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Zaczęłam kupować jabłka, choć mam w ogrodzie 5 jabłonek
Napisz do cara Putina, żeby na gruszki zamienił
.png)
Blaugrana napisał(a):Nigdy nie piłam ...cydru ale spróbuję
.png)