napisał(a) GSM » 13.01.2013 15:43
Roxi napisał(a):Do tego wszystkiego co wymieniłeś dodam jeszcze sporą ilość "głupich" strat piłek.
A jeżeli chodzi o słupki i poprzeczki, to jest to chyba raczej sprawa pecha niż problemów z celnością, bardziej raziły mnie sytuacje np rzutów ze skrzydła w krótki róg...
Będzie dobrze

Musi być pozytywnie

...,ale dobrze ,że przypomniałaś(wybacz hihi

,ale zupełnie nie patrzyłem na ava i tak z rozpędu) o tych stratach które też się przecież powtarzają.
Co do słupków,poprzeczek to dla mnie to jest jednak objaw jakiegoś problemu z celnością bo naprawdę sporo tego było także na ME w Serbii czy w eliminacjach IO (gdzie całokształt wszystkich tych błędów zdecydował o doprowadzeniu do remisu przez Serbów skutkującym brakiem awansu),a są to przecież strzały niecelne wedle wszelkich klasyfikacji
Przyjemnie jest jednak tak sobie "pobiadolić" kiedy wygrywamy.
W moim przypadku rzeczone biadolenie ma ten podtekst,że ja naprawdę wiem iż oni mogą walczyć nawet o strefę medalową przy spełnieniu kilku warunków.Właśnie dlatego,że kocham i wspieram to z emocji rzucam jobami w eter

podczas spotkań widząc te błędy które decydują w kluczowych meczach o wyniku.Jak się mecz kończy to jestem totalnie wypruty wszelkimi emocjami...ale to właśnie jest piękne

Ostatnio edytowano 16.01.2013 10:33 przez
GSM, łącznie edytowano 2 razy