Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Europy - komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 12.07.2021 19:56

Gratulacje dla Zwycięzcy i pozostałych uczestników i oczywiście dla liczących :D
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 12.07.2021 20:30

Dobrze , że już nie ma meczy :D :mrgreen:
..... bo wszyscy zaczęli mi bardziej odskakiwać... :(
:oczko_usmiech: :mrgreen:

Gratuluję wszystkim na podium... 8)
Dziękuję organizatorom, za umożliwienie po raz kolejny -uczestnictwa, w tej zabawie... :D
Trochę popsuły mi ją reprezentacje , bo "wyszły" poza algorytm... :mrgreen:
Kolejny turniej będę typował na czuja - mam nadzieję , że Katar mu nie przeszkodzi... :oczko_usmiech:
:papa:
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 12.07.2021 21:22

Dziękuję Panowie jeszcze raz :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2021 21:47

Gratulacje Habanero,Janusz i luk006 8)
Oczywiście gratulacje również dla wszystkich typerów i typerki :D
Dziękuję za zabawę i czekam na LM 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.07.2021 21:50

Alias21 napisał(a):Gratulacje Habanero,Janusz i luk006 8)
Oczywiście gratulacje również dla wszystkich typerów i typerki :D

Dziękuję. :lol:
Nie wiem czy Lidia z Krzysztofem :wink: wspólnie typowała :roll:
Endrju
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Endrju » 13.07.2021 00:04

Spóźnione gratulacje dla medalistów! Widzimy się niebawem na "ekstraklapowym" typowaniu :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 13.07.2021 07:03

Jednak bonusy robią robotę; mi również się trafił za CR7 (o czym zapomniałem); tylko co na to Anakin :mrgreen:

Dzięki za wielką pracę dla liczydeł i już wypatruję kolejnych typerek.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.07.2021 08:24

te kiero napisał(a):Jednak bonusy robią robotę; mi również się trafił za CR7 (o czym zapomniałem); tylko co na to Anakin :mrgreen:

Ja się oczywiście bardzo cieszę z Twojego bonusu :mrgreen:
Z tego do czego pijesz już mniej, ale cóż... życie. :wink:
karolekw
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolekw » 14.07.2021 10:44

Habanero napisał(a):Pozdrawiam z Hvaru :D

Również pozdrawiam
Dziś Mała Stiniva, chyba nawet Twoje I30 tu widziałem :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.07.2021 21:04

Endrju napisał(a):Spóźnione gratulacje dla medalistów! Widzimy się niebawem na "ekstraklapowym" typowaniu :)

:wink: :wink: :wink:

pko-bp-ekstraklasa-2021-2022-typowanie-t46016-5925.html#p2224904

:lol: :lol: :lol:
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 16.07.2021 16:21

Niestety natłok pracy spowodował komplikacje z typerem. Teraz skupiamy się na Ekstraklasie :). Gratulacje dla typerów. :twisted:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 19.07.2021 19:32

Bardzo mocno spóźnione gratulacje dla wszystkich uczestników kolejnej zabawy a w szczególności dla tych, co na szpicy :oczko_usmiech:
No i oczywiście wielkie podziękowania dla liczydełek :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2021 19:07

A ja gratuluję Włochom, zasłużyli na wygraną, grali najpiękniej i najefektowniej mimo kontuzji jakie im się przytrafiły. A ból doopy przeciwników Włochów jest jak miód na moje serce :lol:
Ale coś mało na temat pięknej gry Anglików w finale, jak stereotypiarze nazywają taka grę kiedy Włosi tak grają ? Zapomniałem po prostu czy jak ? :wink:
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 21.07.2021 20:23

alechandro napisał(a):A ja gratuluję Włochom, zasłużyli na wygraną, grali najpiękniej i najefektowniej mimo kontuzji jakie im się przytrafiły. A ból doopy przeciwników Włochów jest jak miód na moje serce :lol:
Ale coś mało na temat pięknej gry Anglików w finale, jak stereotypiarze nazywają taka grę kiedy Włosi tak grają ? Zapomniałem po prostu czy jak ? :wink:

Spinazzola wyrósł na tym Euro. Widać było brak chłopaka na wahadle. Zachowawcza taktyka trenera Anglii zabiła ich potencjał. Nie pozwolił im się rozwinąć. Gdyby mieli za trenera Manciniego to by Włochów, którzy byli na kolanach, dobili. A tak na sztywno, jak kiedyś Włosi, bez fantazji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2021 22:09

Włosi czekali na swój moment. Ja u Angoli potencjału nie widziałem. Mieli słabą grupę, drabinkę i wszystko ustawione było pod nich ale się przeliczyli. Jeszcze kibice dzbany skierowali rasistowskie akty nienawiści przeciwko swoim zawodnikom. UEFA była bardzo rozczarowana rozstrzygnięciem w finale. No i zdejmowanie srebrnych medali było słabe, typowo angielskie. Dobra miałem w tym wątku już nigdy nie pisać, pozdro i gratulacje dla Ciebie Habanero.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Europy - komentarze - strona 60
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone