Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mieszane uczucia

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MattiM
Podróżnik
Mieszane uczucia

Nieprzeczytany postnapisał(a) MattiM » 02.02.2008 21:24

Od dwóch lat jestem Cromaniakiem, moje najwspanialsze wakacje były w Poreciu w 2006 r. W tym roku planowałem znowu wypad wypad do Cro, ale okazało się, że będę miał potomka i z wyjazdu nici...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2008 21:31

To tytuł raczej powinien brzmieć: "ciesze się" a nie "mieszane uczucia"
Do HR jeszcze pojedziesz to nie jest najważniejsza rzecz w życiu :wink: :papa:
j_w
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_w » 02.02.2008 22:23

MattiM napisał(a):Od dwóch lat jestem Cromaniakiem, moje najwspanialsze wakacje były w Poreciu w 2006 r. W tym roku planowałem znowu wypad wypad do Cro, ale okazało się, że będę miał potomka i z wyjazdu nici...

no co Ty..a kiedy pokarzesz mu Chorwacje to zobaczysz ile to frajdy :D
MattiM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MattiM » 02.02.2008 23:44

Mieszane uczucia miałem na początku, ale tak naprawdę cieszę się. :D Chorwacja zaczeka na nas. Pozdro dla wszystkich Cromaniaków.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 03.02.2008 06:42

Ciesz się, jedno z was na pewno zobaczy Bałkany
http://www.miedzyrzecz.biz/archiwum/200 ... _odlot.htm
Jonas201
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jonas201 » 03.02.2008 09:02

MattiM napisał(a):Od dwóch lat jestem Cromaniakiem, moje najwspanialsze wakacje były w Poreciu w 2006 r. W tym roku planowałem znowu wypad wypad do Cro, ale okazało się, że będę miał potomka i z wyjazdu nici...
Kolego glowa do gory.Nasze malenstwo w brzuchu mamy zwiedzilo Czarnogore a jako siedmiomiesieczny bobas Chorwacje.Pozdrawiam. :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 03.02.2008 18:20

Gratuluję Matti! My w zeszłym roku mieliśmy pauzę, bo malutka urodziła się w połowie czerwca. Już myślałam,że się nigdy nie doczekam kolejnych wakacji! A tu proszę bliżej niż dalej!
Nie masz powodu mieć mieszanych uczuć! Chorwacja poczeka.
Pozdrawiam!
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 07.02.2008 22:25

To powód do radości :D gratuluję, z nami w tym roku jedzie maluszek, który urodzi sie w marcu! (ja chyba bym sie nie zdecydowała,gdyby nam sie rodzinka powiększała) Chorwacja zaczeka na Was, a wyprawa z dzieckiem na pewno będzie udana i pełna szczególnego uroku.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone