BeJur napisał(a):
a ja nie kumam - zwłaszcza, że jeszcze przed chwilą zanim edytowałeś byłam zacytowana ...
.png)
alessandro1977 napisał(a):BeJur napisał(a):
a ja nie kumam - zwłaszcza, że jeszcze przed chwilą zanim edytowałeś byłam zacytowana ...
Ja też nic nie kumam...o co mu chodzi ?
.png)
CROberto napisał(a):Niesmak mi pozostaje gdy jestem jawnie ignorowany![]()
.png)
CROberto napisał(a):Relacja allesandro mi się naprawdę podobała - nigdy nie jestem gołosłowny.......
Niesmak mi pozostaje gdy jestem jawnie ignorowany- tu na forum zdarzyło mi się to dopiero po raz drugi - miałem już nie odpowiadać ale zostałem wywołany do tablicy przez osobę którą cenię za piękny umysł.
To tyle....
Anai napisał(a):CROberto napisał(a):Baśka mnie kręci a Gardzia uwodzina pewno coś z tego zaliczę
Pisząc w ten sposób powinieneś był zakończyć "którąś z nich" nie "coś z tego"![]()
.png)
BeJur napisał(a):
kto Cie ignorował??? napisałes ze kasę na imprezę organizujesz i wydaje mi się, ze styknie, co mieliśmy tu ochac i achać, czy zrzutę robić razem z Tobą???
BeJur napisał(a):
Moge za to zauwazyć, że Ty ignorowałeś komentarz Anai do Twojego wpisu i dziewczyna tu nie beczy ...
.png)
CROberto napisał(a):"rodziny się nie wybiera" rozumiem że miałaś na myśli rodzinę Cro.pl.......i tu chętnie wniósłbym wpisowe.....
CROberto napisał(a): slalomem mnie ominął
... .png)
alessandro1977 napisał(a):...Rysio czeka aby mnie zbanować

Janusz Bajcer napisał(a):Rysio szusuje na nartach![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży