.png)
.png)
.png)
monia74 napisał(a):Witam troszkę inaczej w temacie Marusici mam dylemat i liczę na pomoc forumowiczów,otóż w tym roku pierwszy raz wybieram sie wraz z rodzinką do Cro.Pierwszą rzeczą jaką zaczęłam planować to miejsce pobytu i tu czytam ,przeglądam myśle i wariuję,bo z waszych opisów wszedzie jest pieknie i wszędzie warto być. Liczę wiec że mi troszkę pomożecie.jedziemy czteroosobową rodzinką(mężulek,ja,Małgosia 12l. ,jaś 3l. ).Nasze wymagania:ma być spokojnie,ale bez przesady lubimy lody,piwko jakiś obiadek by się zjadło:łagodne wejście do morza ze względu na juniora ale mam dwóch pływaków którzy już zakupili sprzet licząc na jakieś nurkowanie więc musi być też ciekawie:ponieważ to pierwszy raz w Cro to trzeba coś zobaczyć wiec dobra baza wypadowa :fajnie by było powąchać prawdziwej Chorwacji z jego klimatem,starówki z wąskimi uliczkami.nie jesteśmy typem globtrotera ale też nie leniuchami,troszkę połazimy wiecej hi hi hi poleżymy nie straszne nam kilometry do przejechania bo lubimy nasze autko.Pierwsza myśl była wyspa Brac ale po dłuższym zastanowieniu to wyspa mogła by być przeszkodą do wypadów (podróże promem) i mam dwa typy Pakostane i Marusici co o tym myślicie może jakieś sugestie inne typy.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
monia74 napisał(a):no i rewelka ja również preferuje jazde w ciemno narazie sie sprawdzalo w zeszłym roku jechalismy do bułgarii wlaśnie w ciemno i był strzał w dziesiątke przygotowując sie do tamtej podróży rowniez korzystałam z porad podobnego forum tam radzono żeby byc na miejscu najlepiej w poniedziałek rano bo wtedy zwalniają sie kwatery a jak jest Cro z twojego doswiadczenia
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne