Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 13.02.2010 23:27

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ha, ha.. w wieczornych wiadomościach HRT podano, że srebro w konkurencji skoków zdobył cytuję:" węgierski weteran skoczni Adam Małysz..." 8O :D :lol:

Adam w Chorwacji był. Trzeba go na zlot zaprosić, co by chorwacka tv się więcej nie myliła!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2010 23:52

Adam dobry chłop. :D :D :D
Juras święta prawda.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 14.02.2010 11:29

"pięknie ustał" ;)
Najlepszy tekst podczas skoków!
Zawsze mi się chce śmiać, jak tak mówią :lol:
Pozdrawiam i gratuluje Adaś :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2010 11:37

Ileż już jest pozytywnych opinii... 8O ....a jeszce niedawno większość wzywało go do zakończenia kariery aby wstydu nie przynosił...wow, cóż za metamorfoza...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.02.2010 11:48

Ja dalej twierdzę, że powinien karierę już dawno zakończyć ale on to robi dla kasy :D a nie dla fanów :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2010 11:58

Leszek Skupin napisał(a):Ja dalej twierdzę, że powinien karierę już dawno zakończyć ale on to robi dla kasy :D a nie dla fanów :P

On już kasy wystarczająco ma a poza tym wielkie serce do walki...mówił, że jego celem jest medal w Vancouver i uważam, że ten sezon jest jego ostatnim...
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 14.02.2010 12:02

Leszek Skupin napisał(a):Ja dalej twierdzę, że powinien karierę już dawno zakończyć ale on to robi dla kasy :D a nie dla fanów :P

Gdyby zakończył karierę, to medalu by nie było :!: :(
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.02.2010 12:05

termondar napisał(a):Gdyby zakończył karierę, to medalu by nie było :!: :(

A dorobku zimowego nie mamy spektakularnego :cry:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.02.2010 12:11

Medal Małysza to 50% dorobku Olimpiady w Turynie i 16% dorobku 19 Olimpiad.
ghorgh
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ghorgh » 14.02.2010 12:13

Każdy ma jakąś pracę i stara się z niej wyżyć. Kto go teraz na dekarza weźmie :?: Niech skacze... Jego wybór. Kto go nie lubi moze mu po prostu nie kibicować :)
Ja osobiscie uważam, że swoje pokazuje - liderzy się zmienają, a on zawsze jest w pierwszej dziesiątce :) - no dobra, prawie zawsze :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.02.2010 12:31

Ależ ja nie twierdzę, że go nie lubię lub mu nie kibicuję, tylko mam wrażenie że kibiców ma gdzieś i robi to dla kasy a że się teraz postarał :?: hm... może ma jakieś większe wydatki i musi dziurę budżetową załatać ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2010 12:38

Leszek Skupin napisał(a):Ależ ja nie twierdzę, że go nie lubię lub mu nie kibicuję, tylko mam wrażenie że kibiców ma gdzieś i robi to dla kasy a że się teraz postarał :?: hm... może ma jakieś większe wydatki i musi dziurę budżetową załatać ;)

Przecież w Wiśle pałac stawia (stary dom mu się znudził to buduje nowy), mur walnął taki, że paparazzi nie mają szans, a z czego to wszystko ma stanąć no nie z pensji Izy. :D

http://www.skijumping.pl/wiadomosci/973 ... -nowy-dom/
Ostatnio edytowano 14.02.2010 12:42 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 3 razy
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.02.2010 12:39

Za złoto olimpijskie jest chyba emerytura sportowa.
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 14.02.2010 13:04

Torac napisał(a):Za złoto olimpijskie jest chyba emerytura sportowa.

Kolor medalu jest nie istotny.
Za każdy medal olimpijski przysługuje emerytura
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.02.2010 13:34

Małysz to.....Małysz! Jedfni go kochają....inni nienawidzą......jeszcze inni zazdroszczą kasy.... :roll: Tym trzecim proponuję przejechac się na Wielka Krokiew, wyjśc do góry i.......popatrzeć w dól! 8) I niech każdy sobie zada pytanie: ZA ILE mógłbym zjechac w dół??? :lol: :lol: :lol: Gwarantuję,że kwoty oscylowały by w granicach......100 tys! ( euro oczywiście :lol: :lol: :lol: )
O Małyszu można mówić wiele, ja jednak jestem pod większym "wrażeniem" naszego....."sztabu szkoleniowego"!:

"trener":

"asystent trenera":[/b]

:lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone