.png)
.png)
Jure napisał(a):Będę wracał do Polski w sobotę 30 czerwca, startując ze Splitu koło 9-10 rano. Skłaniam się do objechania obu tuneli. Objeżdżał ktoś z Was Sv Roka przez Mali Alan? Warto??
Pozdrawiam
.png)
.png)
Jure napisał(a):Będę wracał do Polski w sobotę 30 czerwca, startując ze Splitu koło 9-10 rano. Skłaniam się do objechania obu tuneli. Objeżdżał ktoś z Was Sv Roka przez Mali Alan? Warto??
Pozdrawiam
.png)
adi102 napisał(a):Jechałem tymi tunelami w zeszłą środę ~14-16 godz i sobotę ~20-21 godz.
Całkowity luz. Zresztą na całej autostradzie bardzo mało aut. Moze tylko przed Zagrzebiem nieco większy ruch
.png)
.png)
majeczka napisał(a):Niestety nie każdy może sobie na to pozwolić.
.png)
FUX napisał(a):Wlaściciele kwater bardzo niechętnie godzą się na rozpoczęcie wynajmu od innego dnia niż sobota. Tu jest pies pogrzebany.
Ja w Molunacie wynegocjowałem od niedzieli do niedzieli. Po bólach.
Pozdrawki.
.png)
FUX napisał(a):Błąd w rozumowaniu. Wlaściciele kwater bardzo niechętnie godzą się na rozpoczęcie wynajmu od innego dnia niż sobota.

.png)
majeczka napisał(a):FUX napisał(a):Błąd w rozumowaniu. Wlaściciele kwater bardzo niechętnie godzą się na rozpoczęcie wynajmu od innego dnia niż sobota.
Nie zawsze tak jest, na kwaterach prywatnych w ogóle nie przestrzegają dni tygodnia . Rezerwuje się w danym terminie od - do i wierz mi czy to jest poniedziałek czy czwartek wszystko im jedno. Musiałeś może trafić na coś bardziej zorganizowanego; no a z tym rzeczywiście bywa inaczej. Ale to nie tylko w Chorwacji; taka sama jest Austria, Słowacja, Czechy, Włochy etc.
.png)
FUX napisał(a):majeczka napisał(a):FUX napisał(a):Błąd w rozumowaniu. Wlaściciele kwater bardzo niechętnie godzą się na rozpoczęcie wynajmu od innego dnia niż sobota.
Nie zawsze tak jest, na kwaterach prywatnych w ogóle nie przestrzegają dni tygodnia . Rezerwuje się w danym terminie od - do i wierz mi czy to jest poniedziałek czy czwartek wszystko im jedno. Musiałeś może trafić na coś bardziej zorganizowanego; no a z tym rzeczywiście bywa inaczej. Ale to nie tylko w Chorwacji; taka sama jest Austria, Słowacja, Czechy, Włochy etc.
To chyba w tych nijakich kwaterach. Posiadające obłożenie w coś takiego sie nie bawią....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi