napisał(a) Vandall » 02.03.2007 01:06
Byłem z OSKAREM w Makarskiej w ubiegłym sezonie - i raczej jestem zadowolony, jednak gro osób wróciło zniesmaczonych - nalezy pamietac ze te 600 m jest pod albo z niemiłosiernej górki ( po kilku dniach przestaje sie zwracać uwagę na kont nachylenia), do centrum rozrywkowego pieszo to prawdziwa wyprawa 20-30min, do plusów umiejscowienia wiekszosci apartamentów OSKARA nalezy to ze bardzo blisko jest KERUM, apartamenty lezą raczej na obrzeżach miasta i to w spokojnej dzielnicy, jesli to tak mozna nazwac "mieszkalnej"- tak nam bynajmniej mówiono, choć w kazdym z domów po kilku turystów rezydowało.
Ale jesli jedziecie własnym transportem, to niewidze powodu aby wiazać sie z jakims biurem, samemu pojechac i zobaczyc na własne oczy co sie bierze (potargowac sie itp)- we wrzesniu niebedzie z tym absolutnie zadnego problemu tymbardziej ze niewszystkie apartamenty Oskara sa fajne - a wrecz przeciwnie niektóre to prawdziwe nory, do jednej z takich trafiłem na poczatku- po krótkich kulturalnych negocjacjach zostałem przekwaterowany do nowiutkiego, pachnacego apartamentu dwie ulice dalej.