Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska 2007 proszę o radę..

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lidia_no
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidia_no » 02.03.2007 20:33

Twoja rada Rysiu jest dla nas bardzo cenna, czytając forum od dłuzszego czasu sympatuzejemy z Tobą.Mąż wg Twoich wskazówek opracował trasę
JAWORZNO-MAKARSKA. Serdeczne pozdrowienia :P :) :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.03.2007 20:47

Cieszy mnie to, że czasem mogę się przydać i komuś pomóc :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.03.2007 22:03

Lidio_no...niestety nie mam nic sprawdzonego. Sami szukamy ;-)
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 03.03.2007 22:07

lidia_no napisał(a):we wrześniu 2007 wyjeżdżam do Makarskiej. Jest to długo oczekiwany wyjazd ponieważ o urlopie w Chorwacji myślę od kilku lat. Od miesiaca śledzę forum, jest bardzo pomocne ale mam coraz więcej wątpliwości czy dobrze wybrałam:
miejscowośc, dojazd (własny), zakwaterowanie (przez biuro podróży). Proszę Was o radę czy cena 16 euro za łóżko w apartamencie w okresie 1-15 wrzesień (b.p OSKAR) <== może ktoś był ?? to duzo czy mało ??
czy w tym okresie w mniejszych miejscowościach będzie gdzie wieczorem wyskoczy się zabawić.

pozdrawiamy Lidzia i mąż Adam :)

fajny apartament w Promajna/makarskiej w cenie 30-40/E za dzien
jak chcesz wiecej info to na maila
pozdrav
adam[/img]
lidia_no
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidia_no » 06.03.2007 16:49

fajny apartament w Promajna/makarskiej w cenie 30-40/E za dzien
jak chcesz wiecej info to na maila
pozdrav
adam

Adamie Cro bardzo dziękuje za pomoc ale czytajac posty cromaniakow;) którzy urlop spędzili w Chorwacji (we wrzesniu) myslalam że apartamenty (2 os.) w tym okresie są tańsze niż 40 euro za dobę.
Szukam czegoś tańszego bo poprzednicy pisali o jakiś tańszych ofertach.
Zrezygnowałam z mężem z b.t które oferowało 33 euro za apartament (2 os.) w terminie od 1 września.
pozdrawiamy serdecznie see you :D :D
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 06.03.2007 17:01

600 m od morza to jak kiedyś przeczytałam" tam gdzie ryczą już tylko osły" :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Makarska 2007 proszę o radę.. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone