Mój błąd sory
.png)
.png)
.png)
O Shellu wiem. Dopytuję o Benzine w Bavory za względów ekonomicznychAdamKce napisał(a):...jak wrócisz na drogę to za jakieś 4km na rondzie będzie stacja shell...
.png)
.png)
czyzo napisał(a):Witam,
Będę miał przy sobie jedynie kartę płatniczą, kilka euro oraz kuny i teraz moje pytanie: Czy nie będzie problemu z płatnością kartą za LPG na trasie do CRO? Mogę się spodziewać jakichś dziwnych reakcji?
.png)
czyzo napisał(a):Witam,
Będę miał przy sobie jedynie kartę płatniczą, kilka euro oraz kuny i teraz moje pytanie: Czy nie będzie problemu z płatnością kartą za LPG na trasie do CRO? Mogę się spodziewać jakichś dziwnych reakcji?
.png)
.png)
.png)
.png)
AdamKce napisał(a):Na każdej stacji użyłem Karty. POLSKA,CZECHY,AUSTRIA,CHORWACJA
Jeśli ktoś tankuje tutaj to pistolet mają popsuty trzeba mocno pomarańczową zapadkę do góry wcisnąć by zaskoczyło. Dzwonienie na domofon nic nie da. Kobieta nie może podejść bo to samoobsługa. I po za tym do dystrybutora LPG jest spory kawałek bo jest od tyłu BUDYNKU STACJI.
.png)
gusia-s napisał(a):AdamKce napisał(a):Na każdej stacji użyłem Karty. POLSKA,CZECHY,AUSTRIA,CHORWACJA
Jeśli ktoś tankuje tutaj to pistolet mają popsuty trzeba mocno pomarańczową zapadkę do góry wcisnąć by zaskoczyło. Dzwonienie na domofon nic nie da. Kobieta nie może podejść bo to samoobsługa. I po za tym do dystrybutora LPG jest spory kawałek bo jest od tyłu BUDYNKU STACJI.
tzn. gdzie![]()
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi