Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

LOTTO ... jedni wygrywają, inni nie ... TEORIA SPISKOWA!

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 06.11.2012 18:24

A ja nie gram i nie wygrywam, :lol:
Chociaż nie siedzę z kuponem i nie myślę jak by to było.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2012 18:33

a ja obstawiłem

9,16,19,26,33,39

i jutro niestety i z wielką przykrością nie idę do roboty. :D :D :D
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 06.11.2012 18:35

Dla świętego spokoju kuponik puściłem,choć wiem że nie wygram. :|
Sumienie mam "czyste" i będę mógł spać spokojnie.:D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.11.2012 18:36

zebik napisał(a):a ja obstawiłem

9,16,19,26,33,39

Niestety wyrzuciłeś kasę w błoto. :roll: :(

Wiadomo, że będą takie : 10, 19, 20, 21, 43, 44 :mrgreen:
Ostatnio edytowano 06.11.2012 20:16 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2012 18:40

anakin napisał(a):

6,12,19,21,22,48

Wiadomo, że będą takie : 10, 19, 20, 21, 43, 44 :mrgreen:

Dobra miszczuniu to zagramy tak
jak ja wygram to oddaję Tobie 10% wygranej, a jak Ty wygrasz to oddajesz mi 10% wygranej.
Numery są znane więc będzie wiadomo, czy któryś z nas wygrał.
Wchodzisz w ten interes :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll:
Ostatnio edytowano 06.11.2012 21:25 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.11.2012 18:43

Ja puściłem system 7 skreśleń :D koszt 21zł ale, że ostatnio z systemu miałem trójkę i wygrałem 96zł to jeszcze mi z wygranej zostało na następne losowanie, kumulację w czwartek 80 000 000zł. :D :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2012 18:57

walp napisał(a):Jest wielu nałogowych graczy, jak dobry znajomy mojego ojca, który grał jeszcze kiedy nie było lottomatów. Pod łóżkiem miał zawsze walizkę kuponów. grał całe życie i nigdy nic nie wygrał. Znam rodzinę, w której głównym obciążeniem domowego budżetu są: alkohol, papierosy i lotto. Też nigdy nic nie wygrali, ale ... grają na maksa. :D

Wielu ludzi, którzy w lotto coś wygrali, często zagrali od przypadku. Ci z tej pierwszej grupy nie mogą tego przeboleć i tworzą teorie spiskowe. :wink:

Mój dziadek kilkadziesiąt lat temu wygrał( nigdy się nie przyznał ile) ale zabrał babcię w rejs Batorym po Bałtyku, bo nigdy nie płynął statkiem, do Gdańska polecieli samolotem, bo nigdy nie leciał, a po powrocie każdemu z pieciorga dzieci dał po 50tyś zł.
Ostatnio edytowano 06.11.2012 18:59 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.11.2012 18:58

Ja z kolegami zagrałem systemem i zainwestowaliśmy taką kasę, że na pewno wygramy. anakin i zebik Wasz zakład nie ma najmniejszego sensu. Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.11.2012 19:00

zebik napisał(a):
anakin napisał(a):

6,12,19,21,22,48

Wiadomo, że będą takie : 10, 19, 20, 21, 22, 43, 44 :mrgreen:

Dobra miszczuniu to zagramy tak
jak ja wygram to oddaję Tobie 10% wygranej, a jak Ty wygrasz to oddajesz mi 10% wygranej.
Numery są znane więc będzie wiadomo, czy któryś z nas wygrał.
Wchodzisz w ten interes :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll:

Mówisz-masz :!: :!: :!:
:mrgreen:

Tylko wyrzuć "22" bo mi się z nerw siedem pizgło. :lol:
Ostatnio edytowano 06.11.2012 21:29 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 06.11.2012 19:16

Serce w pasy napisał(a):
walp napisał(a):Jest wielu nałogowych graczy, jak dobry znajomy mojego ojca, który grał jeszcze kiedy nie było lottomatów. Pod łóżkiem miał zawsze walizkę kuponów. grał całe życie i nigdy nic nie wygrał. Znam rodzinę, w której głównym obciążeniem domowego budżetu są: alkohol, papierosy i lotto. Też nigdy nic nie wygrali, ale ... grają na maksa. :D

Wielu ludzi, którzy w lotto coś wygrali, często zagrali od przypadku. Ci z tej pierwszej grupy nie mogą tego przeboleć i tworzą teorie spiskowe. :wink:

Mój dziadek kilkadziesiąt lat temu wygrał( nigdy się nie przyznał ile) ale zabrał babcię w rejs Batorym po Bałtyku, bo nigdy nie płynął statkiem, do Gdańska polecieli samolotem, bo nigdy nie leciał, a po powrocie każdemu z pieciorga dzieci dał po 50tyś zł.

Mój nie wygrał a dał więcej, :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2012 19:18

hrupek666 napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

Mój nie wygrał a dał więcej, :mrgreen:

Miał gest :wink:

A może miał mniej dzieci:)
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 06.11.2012 19:24

kleeberg napisał(a):Sumienie mam "czyste" i będę mógł spać spokojnie.:D

ja też dla czystego sumienia puściłem. Wytrzymałem wcześniej te wszystkie kumulacje by dziś je osobiście zakończyć :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.11.2012 20:17

walp napisał(a): anakin i zebik Wasz zakład nie ma najmniejszego sensu.

Jak to mówią: po owocach ich poznacie. :oczko_usmiech:
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 06.11.2012 20:22

A wiecie jak jutro będziemy k*rwić że trzeba raz jeszcze obstawiać bo będzie kolejna kumulacja... i do wygrania 75 mln PLN? :)
Postawiłem w sumie 5 zakładów jak wygram 6-tkę to stawiam wszystkim z tego tematu którzy do tej pory się odezwali wyjazd do CRO na 2 tyg i zapas piwka po powrocie dla lepszych wspomnień ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.11.2012 21:05

walp napisał(a): Wasz zakład nie ma najmniejszego sensu.

Widzisz zakład został na forum zawarty - liczby można łatwo sprawdzić więc jeśli padną u mnie albo Anakina to umowa jest umowa.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

LOTTO ... jedni wygrywają, inni nie ... TEORIA SPISKOWA! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone