Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lopar

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mrbartosz
Autostopowicz
Lopar

Nieprzeczytany postnapisał(a) mrbartosz » 30.06.2009 13:30

jadę 1szy raz na RAB i pierwsze pytanie:
czy warto jechac w ciemno?? (w dwie osoby)

jak nie to kto poleci pokój 2osobowy najlepier w Lopar??

pozdrawiam
maciek k.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek k. » 30.06.2009 13:54

mrbartosz napisał(a):jadę 1szy raz na RAB i pierwsze pytanie:

pozdrawiam

WARTO
oj zaraz się zacznie :D
mrbartosz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mrbartosz » 30.06.2009 14:09

maciek k. napisał(a):
mrbartosz napisał(a):jadę 1szy raz na RAB i pierwsze pytanie:

pozdrawiam

WARTO
oj zaraz się zacznie :D

i spokojnie znajdzie sie jakąś SOBĘ na 2 osoby w sierpniu??

:P
adam3_
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam3_ » 01.07.2009 09:12

Witaj . Byłem tam w 2007 roku jednak nocowaliśmy w miejscowości Barbat , ale odwiedzalismy plaze w Lopar i w miesiącu sierpniu widac było ogłoszenia o wolnych pokojach pozdrawiam
figolus
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) figolus » 05.07.2009 21:10

dlaczego chcesz koniecznie w Lopar taka sama plaża jest w Kamporze - Mel sie zowie a mniej ludzi ,jedzenie tańsze i więcej na talerzu a naprawdę polecam właśnie wrócilem z wyspy Rab i na Loparze bylem tylko dwa razy i jak dla mnie za dużo ludzi no i ceny wyższe niz na innych plażach. Jak chcesz to pisz na mojego maila to Ci powiem : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam Piotr
piwo34
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) piwo34 » 06.07.2009 12:45

Wróciłem z Loparu 02.07 Miałem kwaterkę 2+1 za 35 euro/ noc ale rezerwowałem ją wcześniej. Natomiast jak pytałem o pokoj dla znajomych to od 01.07 było już 55 euro Było całkiem sporo domów z wywieszkami o możliwości wynajmu pokoju Poza tym jest tam camping i chyba nie trzeba jechać z przyczepą bo widziałem obok wypożyczalnię
Co do Kamporu to nasi znajomi (poznani na miejscu) stwierdzili że tamtejsza plaża to niewypał i codziennie dojeżdżali do Loparu Natomiast sam Lopar ma 22 plaże więc jest w czym wybierać Najwięcej Polaków spotkałem na plaży tuż za rajską plażą w kierunku Sahary. Fajna plaża ale kamienista jest też w Suhej Puncie

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje