Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Światowa 2012

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.05.2012 14:52

Brawo siatkarzom za walkę do końca :lol: .. i popsucia szyków malkontentom :wink: :lol:
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 21.05.2012 17:31

Z kimś trzeba wygrywać :D
W tym roku liczą się jednak tylko IO w Londynie.
W Pekinie byliśmy dobrze przygotowani i się nie udało zdobyć medalu. Hm....
Może teraz będzie lepiej ?
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 23.05.2012 01:08

W Pekinie byliśmy dobrze przygotowani i się nie udało zdobyć medalu. Hm....

Skąd taka pewność???
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 23.05.2012 06:38

pablo74 napisał(a):W Pekinie byliśmy dobrze przygotowani i się nie udało zdobyć medalu. Hm....

Skąd taka pewność???

Raczej obawa i niepewność (nie mylić z pesymizmem!). :(
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 26.05.2012 21:42

kukris napisał(a):
pablo74 napisał(a):W Pekinie byliśmy dobrze przygotowani i się nie udało zdobyć medalu. Hm....

Skąd taka pewność???

Ależ ja wierze w naszych siatkarzy!!!
I to bardzo mocno. Uważam ze Anastasi stworzył ciekawą i mocna druzyne. skleił ich jak klocki. wzajemnie sie uzupelniają. wzajemnie motywują. walczą jako zespol. przegrywaja jako zespol i jako zespol wygrywają. Zrodzil sie ten zepol w bojach o puchar swiata. zdal egzamin. poczul smak niedosytu i otarl sie szczyt siatkarskiej elity. to fakt, sa zmeczeni wyczepujacym sezonem. maja obolale stawy i powybijane palce. kolana proszą o odpczynek. ale gdy staja w kwadracie do zmiany, wnosza na parkiet swieza krew. Bartman potrafi byc killerem. To samo Jarosz. Igła potrafi wybronić kazdą piłkę. Zagumny minie kiwką kazdy blok. Kurek powbija gwozdzie w parkiet po skosie. Winiar pokryje w przyjeciu caly parkiet.
Wiem...ponosi mnie, ktoś napisze...
Ale ja sie czuje jakbym sie unosił..gdy Oni te niemożliwe piłki podnoszą nad parkietem. Gdy przepychają na siatce i czarują floatem...Jestem dumny ze jestem Polakiem gdy Oni grają ....Dziękuję im za ich postawę za grę za poświęcenie!!!!
I będę w nich wierzył:)
Pozdrawiam
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 27.05.2012 04:38

pablo74 napisał(a):
kukris napisał(a):

Skąd taka pewność???

Ależ ja wierze w naszych siatkarzy!!!
I to bardzo mocno. Uważam ze Anastasi stworzył ciekawą i mocna druzyne. skleił ich jak klocki. wzajemnie sie uzupelniają. wzajemnie motywują. walczą jako zespol. przegrywaja jako zespol i jako zespol wygrywają. Zrodzil sie ten zepol w bojach o puchar swiata. zdal egzamin. poczul smak niedosytu i otarl sie szczyt siatkarskiej elity. to fakt, sa zmeczeni wyczepujacym sezonem. maja obolale stawy i powybijane palce. kolana proszą o odpczynek. ale gdy staja w kwadracie do zmiany, wnosza na parkiet swieza krew. Bartman potrafi byc killerem. To samo Jarosz. Igła potrafi wybronić kazdą piłkę. Zagumny minie kiwką kazdy blok. Kurek powbija gwozdzie w parkiet po skosie. Winiar pokryje w przyjeciu caly parkiet.
Wiem...ponosi mnie, ktoś napisze...
Ale ja sie czuje jakbym sie unosił..gdy Oni te niemożliwe piłki podnoszą nad parkietem. Gdy przepychają na siatce i czarują floatem...Jestem dumny ze jestem Polakiem gdy Oni grają ....Dziękuję im za ich postawę za grę za poświęcenie!!!!
Pozdrawiam
..Jestem dumny ze jestem Polakiem gdy Oni grają ....Dziękuję im za ich postawę za grę za poświęcenie!!!!
To witaj w klubie...brawo :wink:
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 27.05.2012 07:06

Wczoraj widziałem reportaż, w którym dziennikarz pytał siatkarzy o szanse piłkarzy na Euro. Wszyscy dyplomatycznie się wypowiadali, że im kibicują, że będą walczyć. Przyszła kolej na Marcina Możdżonka i ten powiedział tak:
"yyyy.... yyy... Następne pytanie poproszę.... ;)" Docenił nam chłopak naszych skórokopów... ;)
A co do igrzysk to zobaczycie, że przyniosą nam tyle dumy i radości, że być może.... mam taką wizję... kilkunastu chłopa na podium i w tle leci muzyka... taka znana... chyba jakiś mazurek...;)
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 27.05.2012 09:51

sviva napisał(a):Wczoraj widziałem reportaż, w którym dziennikarz pytał siatkarzy o szanse piłkarzy na Euro. Wszyscy dyplomatycznie się wypowiadali, że im kibicują, że będą walczyć. Przyszła kolej na Marcina Możdżonka i ten powiedział tak:
"yyyy.... yyy... Następne pytanie poproszę.... ;)" Docenił nam chłopak naszych skórokopów... ;)
A co do igrzysk to zobaczycie, że przyniosą nam tyle dumy i radości, że być może.... mam taką wizję... kilkunastu chłopa na podium i w tle leci muzyka... taka znana... chyba jakiś mazurek...;)

Jasne pierwsza 3 jest na bank,naprawde sa mocni ,wiec...
Joan65
Cromaniak

Postnapisał(a) Joan65 » 28.05.2012 08:12

W sobotę 2 czerwca jesteśmy w Spodku w Katowicach i kibicujemy zażarcie....
To już 7 LŚ na żywo...POLECAM :D

Kto wygra mecz?......POLSKA
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 28.05.2012 09:32

Joan65 napisał(a):W sobotę 2 czerwca jesteśmy w Spodku w Katowicach i kibicujemy zażarcie....

Ale masz super :P ,
też byłam i też polecam :lol: ,
ogólnie atmosfera na meczach siatkówki jest świetna, sezon ligowy skończył się dość dawno i już mi zaczyna tego brakować,
a w tym roku akurat w ten weekend :evil: mam uroczystaść rodzinną i nie mogę być w Spodku :cry:
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 28.05.2012 10:28

sviva napisał(a):Wczoraj widziałem reportaż, w którym dziennikarz pytał siatkarzy o szanse piłkarzy na Euro. Wszyscy dyplomatycznie się wypowiadali, że im kibicują, że będą walczyć. Przyszła kolej na Marcina Możdżonka i ten powiedział tak:

Też oglądałem ten reportaż i ..........zrobiło mi się trochę przykro.
Nie ma co ,,popisali" się nasi ....Piszesz o Możdżonku, a przecież Bartman i Zygadło też ,,nieźle" wypadli. Mam tylko nadzięję, że redakcja zastosowała specjalne ,,skróty" z ich obszerniejszych wypowiedzi.
Joan65
Cromaniak

Postnapisał(a) Joan65 » 28.05.2012 10:36

mysza73 napisał(a):
Joan65 napisał(a):W sobotę 2 czerwca jesteśmy w Spodku w Katowicach i kibicujemy zażarcie....

Ale masz super :P ,
też byłam i też polecam :lol: ,
ogólnie atmosfera na meczach siatkówki jest świetna, sezon ligowy skończył się dość dawno i już mi zaczyna tego brakować,
a w tym roku akurat w ten weekend :evil: mam uroczystaść rodzinną i nie mogę być w Spodku :cry:

To w trakcie meczu pomyślę o Tobie ciepło....

A co do wypowiedzi siatkarzy...szczerość ponad wszystko.
Ja też niestety nie mam tyle optymizmu, co do naszych na Euro...ale oczywiście zyczę jak najlepiej :D
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 28.05.2012 13:42

kukris napisał(a):

Też oglądałem ten reportaż i ..........zrobiło mi się trochę przykro.
Nie ma co ,,popisali" się nasi ....Piszesz o Możdżonku, a przecież Bartman i Zygadło też ,,nieźle" wypadli. Mam tylko nadzięję, że redakcja zastosowała specjalne ,,skróty" z ich obszerniejszych wypowiedzi.

Ale z drugiej strony co miał powiedzieć? Dobrze wiemy, ze serce nam mówi co innego a głowa co innego. Mi serce mówi, ze będziemy w 4 turnieju a rozum, że nie wyjdziemy z grupy... Ale trzymać kciuki trzeba... I za piłkarzy i za siatkarzy...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2012 10:57

Dwa spotkania po 3:0 :lol: :lol: dzisiaj batalia z Brazylią :wink:
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 03.06.2012 11:00

Może 3:0 po raz trzeci ?
:D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone