.png)
.png)
kukris napisał(a):pablo74 napisał(a):W Pekinie byliśmy dobrze przygotowani i się nie udało zdobyć medalu. Hm....
Może teraz będzie lepiej ?
Skąd taka pewność???
Raczej obawa i niepewność (nie mylić z pesymizmem!).
.png)
pablo74 napisał(a):kukris napisał(a):pablo74 napisał(a):W Pekinie byliśmy dobrze przygotowani i się nie udało zdobyć medalu. Hm....
Może teraz będzie lepiej ?
Skąd taka pewność???
Raczej obawa i niepewność (nie mylić z pesymizmem!).
Ależ ja wierze w naszych siatkarzy!!!
I to bardzo mocno. Uważam ze Anastasi stworzył ciekawą i mocna druzyne. skleił ich jak klocki. wzajemnie sie uzupelniają. wzajemnie motywują. walczą jako zespol. przegrywaja jako zespol i jako zespol wygrywają. Zrodzil sie ten zepol w bojach o puchar swiata. zdal egzamin. poczul smak niedosytu i otarl sie szczyt siatkarskiej elity. to fakt, sa zmeczeni wyczepujacym sezonem. maja obolale stawy i powybijane palce. kolana proszą o odpczynek. ale gdy staja w kwadracie do zmiany, wnosza na parkiet swieza krew. Bartman potrafi byc killerem. To samo Jarosz. Igła potrafi wybronić kazdą piłkę. Zagumny minie kiwką kazdy blok. Kurek powbija gwozdzie w parkiet po skosie. Winiar pokryje w przyjeciu caly parkiet.
Wiem...ponosi mnie, ktoś napisze...
Ale ja sie czuje jakbym sie unosił..gdy Oni te niemożliwe piłki podnoszą nad parkietem. Gdy przepychają na siatce i czarują floatem...Jestem dumny ze jestem Polakiem gdy Oni grają ....Dziękuję im za ich postawę za grę za poświęcenie!!!!
I będę w nich wierzył:)
Pozdrawiam
..Jestem dumny ze jestem Polakiem gdy Oni grają ....Dziękuję im za ich postawę za grę za poświęcenie!!!!
To witaj w klubie...brawo![]()
.png)
.png)
sviva napisał(a):Wczoraj widziałem reportaż, w którym dziennikarz pytał siatkarzy o szanse piłkarzy na Euro. Wszyscy dyplomatycznie się wypowiadali, że im kibicują, że będą walczyć. Przyszła kolej na Marcina Możdżonka i ten powiedział tak:
"yyyy.... yyy... Następne pytanie poproszę...." Docenił nam chłopak naszych skórokopów...
![]()
A co do igrzysk to zobaczycie, że przyniosą nam tyle dumy i radości, że być może.... mam taką wizję... kilkunastu chłopa na podium i w tle leci muzyka... taka znana... chyba jakiś mazurek...
.png)
Joan65 napisał(a):W sobotę 2 czerwca jesteśmy w Spodku w Katowicach i kibicujemy zażarcie....
To już 7 LŚ na żywo...POLECAM![]()
Kto wygra mecz?......POLSKA
.png)
sviva napisał(a):Wczoraj widziałem reportaż, w którym dziennikarz pytał siatkarzy o szanse piłkarzy na Euro. Wszyscy dyplomatycznie się wypowiadali, że im kibicują, że będą walczyć. Przyszła kolej na Marcina Możdżonka i ten powiedział tak:
"yyyy.... yyy... Następne pytanie poproszę...." Docenił nam chłopak naszych skórokopów...
![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Joan65 napisał(a):W sobotę 2 czerwca jesteśmy w Spodku w Katowicach i kibicujemy zażarcie....
To już 7 LŚ na żywo...POLECAM![]()
Kto wygra mecz?......POLSKA
Ale masz super,
też byłam i też polecam,
ogólnie atmosfera na meczach siatkówki jest świetna, sezon ligowy skończył się dość dawno i już mi zaczyna tego brakować,
a w tym roku akurat w ten weekendmam uroczystaść rodzinną i nie mogę być w Spodku
.png)
kukris napisał(a):sviva napisał(a):Wczoraj widziałem reportaż, w którym dziennikarz pytał siatkarzy o szanse piłkarzy na Euro. Wszyscy dyplomatycznie się wypowiadali, że im kibicują, że będą walczyć. Przyszła kolej na Marcina Możdżonka i ten powiedział tak:
![]()
Też oglądałem ten reportaż i ..........zrobiło mi się trochę przykro.
Nie ma co ,,popisali" się nasi ....Piszesz o Możdżonku, a przecież Bartman i Zygadło też ,,nieźle" wypadli. Mam tylko nadzięję, że redakcja zastosowała specjalne ,,skróty" z ich obszerniejszych wypowiedzi.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.