labusm napisał(a):W sumie jeśli dziś nie uratują mojego jednego punktu, to jeszcze 5 pójdzie w piz....u
Nie tylko u Ciebie ...
liga-mistrzow-2012-2013-typowanie-wynikow-t39191-1080.html#p1646374
.png)
labusm napisał(a):W sumie jeśli dziś nie uratują mojego jednego punktu, to jeszcze 5 pójdzie w piz....u
walp napisał(a):Lednice napisał(a):Zgodnie z regulaminem:
3. Prawidłowe wskazanie zwycięzcy lub remisu, jeśli wynik jest inny od wskazanego, punktowany jest 1 punktem.
Wskazanie zwycięzcy powinno być premiowane 1 pkt
Rozumiem, że ostatnie zdanie to pobożne życzenie, a nie wyciąg z regulaminu, bo nie kojarzę.
.png)
alechandro napisał(a):W Monachium powinno być 0-3 bo sędzia nie uznał prawidłowej bramki...
.png)
Lednice napisał(a):Ja tylko dokładnie zacytowałem regulamin![]()
Jeśłi cytowanie regulaminu jest złamaniem zasad i pobożnym życzeniem, to nie rozumiem ani trochę
Lednice napisał(a):Zgodnie z regulaminem:
3. Prawidłowe wskazanie zwycięzcy lub remisu, jeśli wynik jest inny od wskazanego, punktowany jest 1 punktem.
Lednice napisał(a):Wskazanie zwycięzcy powinno być premiowane 1 pkt
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Janusz, zapomniałem całkiem o LM kiedy trzeba było typy dawać...
labusm...to nie ta liga...
walp napisał(a):Lednice napisał(a):Ja tylko dokładnie zacytowałem regulamin![]()
Jeśłi cytowanie regulaminu jest złamaniem zasad i pobożnym życzeniem, to nie rozumiem ani trochę
Zacytowałeś 3. punkt regulaminu:Lednice napisał(a):Zgodnie z regulaminem:
I bardzo dobrze, brawo za znajomość.
Mnie chodzi o ostatnie zdanie Twojego wcześniejszego postu:Lednice napisał(a):Wskazanie zwycięzcy powinno być premiowane 1 pkt
W którym to jest miejscu, bo nie kojarzę
.png)
Lednice napisał(a):W punkcie 3
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki