Janusz Bajcer napisał(a):Coraz mniej spotkań i nie ma szans na wskoczenia nawet na podium.
Jakie podium człowieku?
To chodzi o to żeby się schować gdzieś w tłumie, a nie świecić d......na samym końcu.
Dziś podobno szefa FIFA wybierają.

Janusz Bajcer napisał(a):Coraz mniej spotkań i nie ma szans na wskoczenia nawet na podium.
.png)
anakin napisał(a):To chodzi o to żeby się schować gdzieś w tłumie, a nie świecić d......na samym końcu.![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Sam siebie też kopię![]()
Wytypować komplet trojek w 1/8 ... i ZERO u Krzychooo- marzenie ściętej głowy.
.png)
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Coraz mniej spotkań i nie ma szans na wskoczenia nawet na podium.
Jakie podium człowieku?![]()
To chodzi o to żeby się schować gdzieś w tłumie, a nie świecić d......na samym końcu.![]()

.png)
anakin napisał(a):Jakie podium człowieku?![]()
To chodzi o to żeby się schować gdzieś w tłumie, a nie świecić d......na samym końcu.![]()

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):dario7 będzie ostatni![]()
Lub ci co tylko wynik finału wytypują
liga-mistrzow-2012-2013-typowanie-wynikow-t39191-1050.html#p1593165
.png)
anakin napisał(a):To chodzi o to żeby się schować gdzieś w tłumie, a nie świecić d......na samym końcu.![]()
anakin napisał(a):Dziś podobno szefa FIFA wybierają.

walp napisał(a):Mam nadzieję, że zdrowie dopisuje, a to najważniejsze.![]()
walp napisał(a):Wybrali - Gianni Infantino

GOLDEN napisał(a):Tymczasem w Lidze Europy ciekawe mecze przed nami....![]()
.png)
anakin napisał(a):Łysy.walp napisał(a):Wybrali - Gianni Infantino
Nada się.

anakin napisał(a):Jutro fajne mecze:
godz.16.00, Real Madryt - Atletico Madryt

walp napisał(a):Tu mam zawsze dylemat, komu kibicować? Mam koleżankę, której mąż jest fanem Realu.
Po każdej porażce ( a nawet remisie "Królewskich") koleżanka skarży się: znowu nic nie było, bo Real nie wygrał. (Pan Mąż wkurwiony)
No i nie wiem komu kibicować, bo trochę mi dziewczyny żal.

walp napisał(a):anakin napisał(a):Doradzałbym kibicować Atletico wspólnie z koleżanką.![]()
Podobny mamy tok rozumowania, ale to jest jednak mecz, tzn. kibicowanie, wysokiego ryzyka.
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Wybrali - Gianni Infantino
Łysy.
Nada się.
walp napisał(a):anakin napisał(a):Jutro fajne mecze:
godz.16.00, Real Madryt - Atletico Madryt
Tu mam zawsze dylemat, komu kibicować? Mam koleżankę, której mąż jest fanem Realu.
Po każdej porażce ( a nawet remisie "Królewskich") koleżanka skarży się: znowu nic nie było, bo Real nie wygrał. (Pan Mąż wkurwiony)
No i nie wiem komu kibicować, bo trochę mi dziewczyny żal.
.png)
GOLDEN napisał(a):"Dziś wygra Barca".Znakomita okładka katalońskiego "Sportu" przed derbami Madrytu.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki