zebik napisał(a):Ale widzę, że Anakin to fachowiec nie tylko od skrzyżowań z dwiema niewiadomymi, punktów nawalił za typy meczów, ze se będzie mógł na kerszera w Realu wymienić.![]()
Ty mi tu miszczu łacha nie drzyj

zebik napisał(a):Ale widzę, że Anakin to fachowiec nie tylko od skrzyżowań z dwiema niewiadomymi, punktów nawalił za typy meczów, ze se będzie mógł na kerszera w Realu wymienić.![]()
anakin napisał(a):in time you called me... master...
.png)

zebik napisał(a):
Ale widzę, że Anakin to fachowiec
.png)
anakin napisał(a):
Teoretycznie?
Może.
Tzn. nie tyle on co inny zawodnik znajdujący sie w momencie oddania strzału p-rzez tego pierwszego na pozycji spalonej.
Mówi sie wtedy, że absorbuje uwagę bramkarza.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Intryguje mnie dlaczego główny pomysłodawca zabawy czyli pablo74 w ogóle do niej nie przystąpił![]()

Raul73 napisał(a):
Al,e ja pytalem o coś innego! Czy ten sam zawodnik w przypadku dobijania własnego strzału może być na pozycji spalonej? Inaczej mówiąc: czy może podać sam do siebie, będąc jednocześnie za linią piłki i przed linią piłki? Jeśli wymyślisz mi taką sytuację, otrzesz się o Nobla![]()
w tej akcji Benzema był z boku i nie brał udziału w akcji, a reszta była z tyłu. Był tylko CR7 i 2 obrońców. Strzelił, Hart wypluł, Ronaldo dopadł do piłki i sędzia odgwizdał spalonego. Nawet komentatorzy się śmiali
.png)
GSM napisał(a):Zagraniczne ligi krajowe zaś nie są dla mnie interesujące i mecze w nich oglądam od wielkiego święta,dosłownie kilka w roku

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki