.png)
Raul73 napisał(a):Tabela po 2 kolejce gotowa - proszę sprawdzić, czy się zgadza.
.png)
Raul73 napisał(a):Tabela po 2 kolejce gotowa - proszę sprawdzić, czy się zgadza.
.png)
Krzysztof i Lidia napisał(a):Szybkoi nawet mi się podoba bardziej niż poprzednia
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Krzysiu, przybij piątkęza mistrza kolejki

....bo jak nikt nowy nie dołączy do typowania to po trzeciej kolejce znów będzie ostatni.... 
.png)
CROberto napisał(a):Mnie w meczu Schalke- Montpellier Camara w ostatniej min. ukradł 3 pkt.![]()
.png)
alessandro1977 napisał(a):Pochwalę się Wam, że we wtorek byłem na trybunach w Turynie gdzie dopingowałem swoje ukochane Juve![]()
To jedyny pozytyw bo gra była tragiczna i Szachtar mógł to nawet wygrać...Teraz jestem w Riva Del Garda i rano cisnę do Verony a później do Cro
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):Szybkoi nawet mi się podoba bardziej niż poprzednia
Krzysiu, przybij piątkęza mistrza kolejki

alessandro1977 napisał(a):Ani widzę - szaleje![]()
CROberto napisał(a):Mam prośbę....może Pan zorganizować konsultacje dla Aniego....bo jak nikt nowy nie dołączy do typowania to po trzeciej kolejce znów będzie ostatni....
.png)
CROberto napisał(a):P.S.
Mam prośbę....może Pan zorganizować konsultacje dla Aniego....bo jak nikt nowy nie dołączy do typowania to po trzeciej kolejce znów będzie ostatni....
.png)
walp napisał(a):A byłoby bardzo dobrze, gdyby nie Rodriguez

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki