Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2013 22:52

To się jarajcie żelkami, nara :!:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.06.2013 22:58

walp napisał(a):
BTW, to jest wątek dotyczący LM, czy aby mody nas nie zje.. :?:

Nie używam takich słów na forum :lol: :idea:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 27.06.2013 23:05

Janusz Bajcer napisał(a):
walp napisał(a):
BTW, to jest wątek dotyczący LM, czy aby mody nas nie zje.. :?:

Nie używam takich słów na forum :lol: :idea:

So sorry za jeszcze jeden OT, ale miałem napisać zja, czyli ...zjadą.
Też nie używam takich słów.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.06.2013 23:24

Tak przy okazji zastanawiam się, czy nie zamknąć tego tematu jak ruszy nowa edycja Ligi Mistrzów 2013/2014 i dyskusję nad jej przebiegiem prowadzić w nowym temacie.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 28.06.2013 00:04

Ale po co dublować wątki? Moim zdaniem, to w niczym nie przeszkadza, że kolejna dyskusja na temat LM będzie prowadzona w tym samym. Można tylko później zmienić tytuł. Proponowałem też kiedyś, żeby do czasu rozpoczęcia nowej edycji LM odkleić ten wątek (i wątek typowania również), bo zajmują miejsce na pierwszej stronie a są właściwie tymczasowo "bezużyteczne".
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 28.06.2013 06:28

Coś dla alessandro.. ;) Nowy nabytek. :D

Obrazek

Choć uważam, że jest dobry i może namieszać w nadchodzącej edycji LM.. ;)
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 28.06.2013 07:25

razpol napisał(a):Coś dla alessandro.. ;) Nowy nabytek. :D

Na Camp Nou będzie się czuł jak w domu :mrgreen: :mrgreen:

Kiedy wreszcie FIFA zacznie za to karać? (NA UEFA nie liczę, bo Platini to znany kibic Barcy, a tam po każdym meczu trzeba by pół skladu zawiesić :wink: ). Są przecież powtórki video - można nałożyć karę za symulki.

Precedens już był - Rivaldo (piłkarz wiadomo jakiego klubu :mrgreen: ) na MŚ w Korei. Co prawda dostał tylko karę finansową, ale zawsze to jakiś początek - no i najważniejsze, że kara była skuteczna, bo w kolejnych meczach już się nie wygłupiał.

Co do Neymara - również muszę przyznać, że możliwości ma wielkie i może być odkryciem tego roku w Europie .... pod warunkiem, że Messi mu pozwoli. Bo jak się we dwóch wezmą za łby - to po Barcelonie!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2013 07:40

Raul73 napisał(a):

Na Camp Nou będzie się czuł jak w domu :mrgreen: :mrgreen:

Taka prawda....kolejna nażelowana panienka do kolekcji, która już nurkuje i chamsko fauluje za przyzwoleniem sędziów... :mrgreen: :mrgreen:
On na pewno widział już ten słynny filmik z treningu kamuflażu farsy... :D :mrgreen:
razpol napisał(a):Coś dla alessandro.. ;) Nowy nabytek. :D

Następny cwaniaczek, którego szybko twardzi obrońcy sprowadzą do parteru...z Urugwajem zachował się jak pacan ale to typowo barcelońskie :mrgreen:
Pepe z Realu, Chiellini z Juve - pokażą mu twardą walkę :mrgreen:
razpol napisał(a):jest dobry

...na korek :mrgreen:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 28.06.2013 07:50

Czekałem na takie podsumowanie. ;)

No zderzenie z europejską piłką może mieć bolesne, ale piłkarsko chyba jest zbyt mocny by sobie nie poradzić mimo wszystko. Czas pokaże.. Już niebawem. :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.06.2013 07:58

Co do meczu to uważam, że Włosi powinni załatwić sprawę już w pierwszych 45 minetach...
Niestety..........Casillas.
Wg mnie (i pewnie nie tylko mnie) najlepszy bramkarz na świecie.

Karne to.........wszyscy wiemy co.
Jedna pomyłka i jednym radość innym smutek.
Wczoraj padło na Włochów.

Neymar?
Nie wiem...
Pewnie dobry grojek, bo przecież za byle leszcze takiej kasy się nie wykłada.
Niemniej jednak takie zachowanie jak na przedstawionym filmiku chluby mu nie przynosi.
Myślę , że to będzie bardziej produkt marketingowy niz piłkarz na miarę Messiego...taki brazyliski CR7. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2013 08:05

anakin napisał(a):Włosi powinni załatwić sprawę już w pierwszych 45 minetach...

No wiesz ? 8O :mrgreen: :lol:
anakin napisał(a):Niestety..........Casillas.

Raczej brak Balotellego bo pozostali walili po prostu w Casillasa jak w bęben...świetny mecz Włochów i jeden karny tego, który do niego się nie garnął...taki futbol - piękny i brutalny :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.06.2013 08:16

To Ty nie wiesz alex, że czas na forum mierzymy w minetach? 8O :mrgreen:

W związku z tym co pokazali wczoraj Hiszpanie, nie daję im większych szans w finale.
Nie bez znaczenia będzie także te 30 minet :wink: w nogach więcej i jeden dzień mniej odpoczynku od Brazylijczyków.
Której gra też doopy nie urywa, szczerze powiedziawszy... :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2013 08:26

anakin napisał(a):To Ty nie wiesz alex, że czas na forum mierzymy w minetach? 8O :mrgreen:

No widzisz...trochę jestem w tyle bo jakoś tak ostatnio mało przyjemnie się na forum zrobiło :(
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 28.06.2013 10:21

anakin napisał(a):To Ty nie wiesz alex, że czas na forum mierzymy w minetach? 8O :mrgreen:

W związku z tym co pokazali wczoraj Hiszpanie, nie daję im większych szans w finale.
Nie bez znaczenia będzie także te 30 minet :wink: w nogach więcej i jeden dzień mniej odpoczynku od Brazylijczyków.
Której gra też doopy nie urywa, szczerze powiedziawszy... :?

Dokładnie takie samo mam wrażenie - z tym, że jak dla mnie, niczyja gra na tym turnieju doopy nie urywa. Z jednej strony trzeba ich zrozumieć, bo bez odpoczynku po ciężkim sezonie i w trudnych warunkach, puchar w sumie mniej ważny... Ale mam nadzieję, że za rok ta gra najlepszych (nie mylić z Polakami :mrgreen: ) będzie wyglądać o niebo lepiej!

Hiszpania, jak to Hiszpania - na ostatnim Euro (oprócz finału) grali totalny antyfutbol - a jak się skończyło, wiadomo.

Niemniej jednak w niedzielę większych szans nie mają - nie zdążą się zregenerować.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2013 10:39

Raul73 napisał(a):jak się skończyło, wiadomo.

Wczorajszy mecz tylko potwierdził to co pisałem po tym pamiętnym finale...Włosi wówczas mieli bardzo mało odpoczynku po morderczym boju z Niemcami a Hiszpanie mieli łatwiejszego rywala w półfinale i więcej czasu na regenerację...mecz od początku ułożył się przez kontuzje dla nich pechowo a skończyło się tak, że kończyli mecz w 10 grając tak przez dłuższy czas gdyż kontuzje zrobiły swoje a limit zmian już był wykorzystany...
Wczoraj rzucał się w oczy brak Balotellego bo w ataku jest niezastąpiony póki co...
Życzyłbym sobie aby następny mecz pomiędzy tymi drużynami rozegrany został po raz pierwszy przez Włochów w optymalnym składzie...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 158
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone