zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
peligrosa napisał(a):Muszę jeszcze raz podpytać. Jak pojedziemy w 4 osoby w sierpniu też nie będzie problemu z noclegiem? Zaznaczam, że z pewnych względów (poruszanych również w wątku) nie jechalibyśmy na sobotę jak większość turystów. Rozumiem, że może być ciężko konkretnie odpowiedzieć, ale jakich cen mogę się spodziewać za apartament dla 4 osób w tym okresie?
.png)
Piotrek_B napisał(a):peligrosa napisał(a):Muszę jeszcze raz podpytać. Jak pojedziemy w 4 osoby w sierpniu też nie będzie problemu z noclegiem? Zaznaczam, że z pewnych względów (poruszanych również w wątku) nie jechalibyśmy na sobotę jak większość turystów. Rozumiem, że może być ciężko konkretnie odpowiedzieć, ale jakich cen mogę się spodziewać za apartament dla 4 osób w tym okresie?
Tak jak Ci juz pisałem - dotychczas, niestety, miałem czas jeździć tylko w w najbardziej dzikim okresie czyli I połowa sierpnia. Podtrzymuje to co pisałem na pierwszej stronie. W okolicy plaży w Dunat (pomiędzy Krk i Punatem) dziadki łapiące przy drodze klientów były w stanie wynająć app 4 os. w okolicach 10-12 ojro od osoby (po negocjacji) - pytaliśmy ich ze znajomymi tak z czystej ciekawości.
Mój kolega 2 lata temu był w ciemno w Punacie (za moją namową). Wynajął tylko na 4 dni. Był sam z żona, trafiali tylko na same 4 os. Po pół godzinie szukania znależli 4 osobowy app za 60 ojro - lokal był wolny więc zaproponowali właścicielce zamknęcie jednego pokoju na klucz bo był im niepotrzebny - dostali cene 30 ojro z 2 osoby. Nie targowali sie bo spali tam tylko 4 noce.
peligrosa napisał(a):....Kolejny raz dzięki za infoja już jestem skłonna jechać w ciemno, ale muszę sie upewniać, bo znajomi by mnie zatrzaśli
....

.png)
Piotrek_B napisał(a):peligrosa napisał(a):....Kolejny raz dzięki za infoja już jestem skłonna jechać w ciemno, ale muszę sie upewniać, bo znajomi by mnie zatrzaśli
....
Co sie martwisz i tak będzie na mnie![]()
![]()
A poza tym w końcu moje życie w Twoich rękach jakby co
Ja o tym własnoręcznym uduszeniu pamiętam
![]()
![]()
A tak serio to nie martw się będzie OK - do odważnych świat należy![]()
Pozdrav
peligrosa napisał(a):....Już to dziś słyszałam -do odważnych świat należy, jak mi tu zaczęli liczyć koszty ewent. napraw w drodze itp, to musiałam to powiedzonko przekształcić na - do bogatych świat należyE tam najwyżej pojadę z kimś sama na stopa i problem z głowy
....

.png)
.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):W HR funkcjonuja 2 rodzaje noclegów:
- apartament czyli inaczej mówiąc małe mieszkano. Na stanie masz wszystko od pościeli do widelca. Nie musisz nic brać ze sobą. Apartamenty mają swoje niezależne wejścia, własny kibelek i kuchnię,
- pokoje (soba) w zasadzie tym się różnią od apartamentów (poza niższą ceną) że kibelek i kuchnia jest nie tylko do Twojej dyspozycji tylko wspólna z właścicielami lub innymi wynajmującymi
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje