Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera Istria Rabac!!!!!pilnie poszukiwana!!!!!!!!!!!!!!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
roszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) roszel » 06.08.2008 08:27

hej wszystim!
jestem załamana 18/08 wyjezdzamy do cro miał byc po raz drugi Rabać a tu dzwonie do swojej pani na Jadranska do Rabacia i ma wolne dopiero od 23/08 do 30/08 moge polecic a ja potrzebuje od 19/08 bardzo was prosze o pomoc jakis namiar!!!moze jakieś linki???
z góry dziekuje za odp ?
może pan transporter cos zna?? :) :) :) :) :?: :?: :?:
mucha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mucha » 06.08.2008 09:11

Byliśmy na tej samej ulicy w lipcu w apartamentach Roberto , to byl apartament 4 osobowy , naprawde super moge polecic, wiem ze sa tez chyba apartamenty2- 3 osobowe i wiecej ale nie wiem o jakim standardzie , w razie czego podam namiary na priv.
roszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) roszel » 06.08.2008 11:00

mucha ja potrzebuje na 4 osoby i 2 oddzielne sypialnie jak cos sdaj mi namiar na maila i może jakies fotki? bede bardzo wdzieczna ? a jak wasciciele byłas zadowolona?
roszel1@wp.pl
mucha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mucha » 06.08.2008 11:21

Zaraz na maila wysyłam namiary , my bylismy bardzo zadowoleni ,właścicielka przemiła , mieliśmy 2 oddzielne duze sypialnie , z każdej wychodziło się na wspólny taras , na którym były krzeselka stolik i niezastąpiona markiza , dzięki czemu wcale nie było gorąco .Kuchnia z aneksem kuchennym, nowa plyta elektryczna do gotowania , duża lodowka ekspres do kawy i takie tam bajery .Z tym że my wynajmowalismy apartament przez agencje w Rabaciu.Ale na koniec pobytu babeczka dała nam swoją wizytówke jakbyśmy kiedyś chcieli zarezerwowac , wiec możesz napisac albo przedzwonić i zapytać czy jest wolny ten apartament.
roszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) roszel » 06.08.2008 13:19

to jednak ta sama kwatera a może ktos ma cos jeszcze??? pleas!!! :)
junka79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) junka79 » 19.08.2008 14:24

Witam,
poszukuje namiarow na 2 pokoje (2 i 3 osobowy) w rejonie Istrii kazdy z lazienka i dostepem do kuchni. bardzo prosze o odpowiedz , wyjazd w sobote 22.08.
Dziekuje

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone