Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ja też 02.08.2007. ale mam trochę dalej bo z Malborka dlatego chcę wyjechać wcześnie rano. Jadę przez Boboszów, Wiedeń, Graż, Zagrzeb itd. Z jednym noclegem w Czechach przed granicą z Austrią. Pozdrawiam
Raczej nie pojedziemy razem bo ja nocuje w Czechach przez samą Polskę mam 600 km. ty masz znacznie bliżej także napewno będziesz chciał jechać dalej niż ja
my (1+1) ruszamy 4 sierpnia z Gdyni nocleg w Ustroniu i 5 sierpnia najprawdopodobniej ok godz.18 wyjazd przez Czechy Słowacje i Węgry. Cel jeszcze niesprecyzowany najprawdopodobniej środkowa lub południowa Dalmacja może jakas wyspa juz nie mogE się doczekać
MIETEK - jesli juz wróciłeś ze Sveti Juraj , napisz parę słów o tej mejscowości. wybieram się tam w najbliższą środę na rodzinny wypoczynek i przydałoby mi się parę praktycznych informacji.