wyjazd dopiero w sierpniu wiec poczekam. Jakbyś tylko mógł sprawdzić jaki ma być kit. dzięki
pozdrav
.png)
bracik001 napisał(a):Witam,
Maćku, czy po zmianie na inne belki, będę musiał również zmieniać zestawy na narty i rowery? Mam takie wsuwane na belkę. Czy te systemy są kompatybilne między sobą?
.png)
Slick napisał(a):
Co sądzisz o takiej konfiguracji:
Thule Rapid System 754, belka WingBar 961, Zestaw dopasowujący 1427, Thule One Key System 4 wkładki.
Taki zestaw proponuje mi konfigurator na stronie THULE. Czy jest to najwyższa półka - czy może coś byś zmienił.
.png)
barti75 napisał(a):Slick napisał(a):
Co sądzisz o takiej konfiguracji:
Thule Rapid System 754, belka WingBar 961, Zestaw dopasowujący 1427, Thule One Key System 4 wkładki.
Taki zestaw proponuje mi konfigurator na stronie THULE. Czy jest to najwyższa półka - czy może coś byś zmienił.
Slick mam taką konfigurację jaką chcesz kupić( różnica inny box bo u mnie Thule Dynamic 800)ale reszta, może nie identyczna bo inne auto ale stopki mam 754, belki WingBary ale dłuższe bodajże 135cm i powiem Ci że belki wingbary w porównaniu do standardowych alu też thule są zdecydowanie cichsze (kupione dzięki sugestii kolegi Macieja i sprawdzone osobiście przeze mnie, w poprzednim aucie miałem zwykłe alu thule i te WingBary są naprawdę cichsze), więc jak zakupisz to co wymieniłeś będziesz napewno zadowolony.
PS
Maćku czy pieniądze dotarły??
.png)
.png)
.png)
bracik001 napisał(a):Witam Maćku,
Potwierdzają się Twoje informacje, że AutoMaxi nie ma stóp do mojego samochodu. Jestem zmuszony do zakupu nowego systemu![]()
Czy mogę prosić o informację z numerami kitów, belek itp bym wiedział czego szukać? Sprzedawców mój samochód wprowadza w zakłopotanieNie potrafią udzielić mi konkretnej informacji co mam kupić. Będę musiał sam powiedzieć co chcę kupić lub co mają mi sprowadzić.
Pozdrawiam
Andrzej
.png)
auto_gt napisał(a):
Kupując markowe będziesz miał pewność ,że w przysżłości nie spotka Cię problem z uchwytami w kolejnym nowym samochodzie .
.png)
bracik001 napisał(a):auto_gt napisał(a):
Kupując markowe będziesz miał pewność ,że w przysżłości nie spotka Cię problem z uchwytami w kolejnym nowym samochodzie .
Dziękuję za szybką odpowiedźJak kupowałem AM też mnie zapewniano, że przy zmianie samochody konieczna będzie zmiana tylko kitu
![]()
Ponieważ mam bagażnik na narty wsuwany do aluminiowych belek, muszę mieć takie belki by nie zmieniać bagażnika na narty, czyli AL z profilem "T" (ale zrobiłem się ostatnio mądry w temacie).
Jeśli mogę prosić o ofertę na taki zestaw (Al z "T") to będę wdzięcznyRozumiem, że można by u Ciebie zamówić ?
Pozdrawiam
Andrzej
.png)
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):Zawsze może sobie belki 125 cm zamiast 110 założyć i po kłopocie , tylko kto i poci jeździ z belkami non stop ? te krótsze belki są potów zęby hałas zminimalizować a owal belki dodatkowo wycieszą .Belki 125 są funkcjonalniejsze można box i uchwyt do nart założyć , jak kto woli -