Ja tam nie sięgam - to mój mąż działa przy pakowaniu i rozpakowywaniu - zapytam go czy mu jest wygodnie?? Ja raczej wolałabym, jak sugerujesz boczne otwarcie czyli thula lub interpacka - ale już wspominałam - decyduje długość
pozdrawiam
.png)
.png)
moniczka102 napisał(a):FAQ - wiem, wiem.![]()
Ja tam nie sięgam - to mój mąż działa przy pakowaniu i rozpakowywaniu - zapytam go czy mu jest wygodnie?? Ja raczej wolałabym, jak sugerujesz boczne otwarcie czyli thula lub interpacka - ale już wspominałam - decyduje długość![]()
pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
miro.t napisał(a):Witam.
Niewiem, czy moge tu zawrzec takie pytanie, ale zaryzykuję. Wyjeżdzam do Cro, konkretnie do Promajny i poszukuję jak najpojemniejszego boxa, co byście radzili?? Musze znaleźć na śląsku jakąś wypożyczalnię.
Za wszelkie info dziekuję.
.png)
.png)
Niewiem, czy moge tu zawrzec takie pytanie, ale zaryzykuję. Wyjeżdzam do Cro, konkretnie do Promajny i poszukuję jak najpojemniejszego boxa, co byście radzili?? Musze znaleźć na śląsku jakąś wypożyczalnię.
.png)
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko